Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz dolgot tettem, megvertem. Mi legyen? :/
ismered azt a mondást, hogy "meghalt ak irály éljen a király"
lehet hogy innentöl hatalmas tomeg fog csodálni tége,d hogy végre megtetted ezt a lépést. :D
Mondjuk tényleg erős volt ez a reakció, de mondjuk ő kereste a bajt. :D
ha egy veszekedésben végleg kifogysz az érvekből, és úgy érzed, nem tudsz már hathatós választ adni, akkor ne szólj semmit...
ÜSS!
mi baj lenne belőle? a csaj szemét volt, te meg leütötted. kvittek vagytok. biztos, hogy ha legközelebb találkoztok, akkor utálni fog, de jó esetben félni is. ha meg folytatja, akkor verd meg megint. hidd el, akárki akármit is mond, szavakkal bántani valakit közel sem fáj annyira, mint amikor kitéped a haját, vagy esetleg, ha komolyabban akarod csinálni, akkor kivered a fogát.
egyre figyelj oda, mivel elmúltál 18 éves, felelőségre vonható vagy. nem tudom, hogy milyen mértékben, de nem árt tisztába lenni a jogi következményekkel, de egy biztos, egy maflásért még senkit sem ítéltek el.
Hm, nem ismerlek titeket, de így kis történeted alapján már most utálom, és örülök hogy megtetted...:)
Neked is van lelki világod, kicsit legyél önző, ne a másikékkal törődj csak, néha a sajátodéval is, -hát most a sajátodat védted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!