Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhihetem? Nem tudom mit tegyek
Igazabol mindegy, hogy igaz volt-e vagy sem. (Szerintem igen) Ilyennel nem poenkodunk. Ha tudja a pasid nevet, a te telefonszamod, akkor bizony egyutt voltak es felnyomta a baratod. De tenyleg mindegy, a bizalom, ha elveszik, onnantol mar nem az kerdes, hogy szakitas lesz, hanem az, hogy mikor.
2021. jan. 15. 00:51
Az biztos, hogy ritka nagy aljassag egy kismamaval ilyet megcsinalni. Most magara a hivasra ertem, barmi is alljon mogotte.
De ha a parod felrelep, honnan tudja a te szamod?
Az biztos, hogy egy felrelepest elobb megbocsajtanek, mint egy kegyetlen trefat.
Ha viszont felrelepes, es a csaj kinezte a szamod titokban, akkor nagyon feltekeny es hajt a baratodra. Aki nagyon ocska cafattal kezdett. Ha.
2021. jan. 15. 02:10
A csaj rendes hogy szólt. Voltam hasonló szituban... A kedves exem megcsalt, a lánynak bűntudata volt és szólt nekem.
2021. jan. 15. 06:15
24/36 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy nincs mit tagadnia a saját szájából akarom hallani. Azt mondta fogjam fel ,hogy ő nem csalt meg soha nem tenne ilyet hazugságvizsgálóra is hajlandó elmenni
Ha szivatni akarna, szerintem nem a pasiddal kezdett volna acsarkodni a telefonba, valoszinuleg nem is tudta, hogy terhes vagy es utolag derult ki. Gondolom azert hivott teged, mert a pasid nem vette fel neki/tiltotta es igy egyebkent is lebuktatta. En szerintem ezzel nem viccelne csak igy valaki. Ahany ilyen sztorit olvastam/hallottam rola, a vegen kiderult, hogy igaz minden es megcsalas tortent. A pasik ilyenkor mindig ezzel mentik magukat, hogy jajj, valaki szorakozik, vagy csak keresztbe akar tenni irigysegbol. Attol meg, hogy kinevette, nem hinnek neki, vannak emberek, akik profin hazudnak (sajnos en is tudok profin hazudni, szoval tapasztalatbol beszelek) es a vegen meg te kersz elnezest. Sajnalom egyebkent, ez a leheto legszemetebb huzas egy kapcsolatban, babavaraskor csalni. :(
2021. jan. 15. 10:21
Azt amúgy felfogja a pasid, hogy van egy születendő gyereke vagy olyankor is vihorászik? Ha felfogja, akkor valószínűleg megbánta, ami tett (amiről az se biztosan tudjuk, hogy megtette). Mivel elég fiatalok skipeljétek ezt a dolgot, ebből még jó kapcsolat is kisülhet, ha a pasid felnő a feladathoz. (Azért én a pasid helyében azon lennék, hogy kiderítsem ki viccelt és a viccelőt megkérném, hogy mondja el viccelt. De ez most kevésbé fontos).
2021. jan. 15. 10:27
Ha engem ilyennel felhívna valaki úgy, hogy tényleg kamu, akkor nem nevetgélnék, hanem felháborodnék, kiakadnék, megmondanám, hogy feljelentem vagy bármi, szóval érdekesen reagált a párod, nagyon gyanús.
2021. jan. 15. 11:41
Nem olvastam végig a válaszokat. Azért tudd, rossz indulat is létezik.
Nekem régen volt egy nagyon jó pasim. Ha csak a Mekibe mentünk is mindig észrevettem pár nő irigykedő tekintetét. Az ismeretségi körünkben pedig volt egy lány aki szerelmes volt a barátomba. Hát ne tudd meg mit művelt, hogy lejárasson... A végén - utólag tudtam meg - lefizetett egy roma srácot, hogy mondja azt ismer és köze volt hozzám... Célba ért, barátom szakított velem. Viszont kiment külföldre. Lány kb. 10 kilót soványkodott. Tehát nem lett az övé, bár tőlem sikerült elmarnia. Lehet nálatok is valakinek ez a célja, hogy szétmenjetek!
2021. jan. 15. 12:36
Persze, mert az a valószínűbb, hogy valaki csak szórakozik.. 10-ből talán 1 eset.. Sajnálom egyébként, de csak a baba miatt ne maradj vele. Jobb most, mint 20-30 év múlva
2021. jan. 15. 12:56
Sikerült azóta meg tudod valamit? :)
2021. jan. 15. 16:24
Kapcsolódó kérdések: