Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elhihetem? Nem tudom mit tegyek

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhihetem? Nem tudom mit tegyek

Figyelt kérdés
Tegnap este 10 órakor magántelefonszámról jött egy hívás nekem. Felvettem beleszólt egy csaj,hogy szia Peti barátnője vagyok add már neki oda a telefont. Én odaadtam neki vártam mi lesz. A csaj elkezdte ecsetelni hogy lefeküdtek meg hogy milyen jó volt satöbbi. És meg mondta neki a csaj hogy ezek után már nem kell neki mert tudja hogy terhes vagyok. Olyan ideges lettem kikaptam a párom kezéből a telefont és elküldtem melegebb éghajlatra. A párommal ezután nagyon összevesztünk pofon vágtam. Ő azt állítja csak valaki szivatni akar ne higyjek el semmit. És ahogy beszélt a csajjal közbe nem lett ideges hanem még nevetgélt is ahogy mondogatta a nő a dolgokat. Szerintetek hihetek neki? De ugyan ki akarna nekem keresztbe tenni?

2021. jan. 14. 20:07
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Terhes vagy???? Mennyi idös? Mondott még más konkrétumot is?
2021. jan. 14. 21:01
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nyugodtan hihetsz a csajnak. Ilyen viccelődéses sztoriról nem hallottam. De olyat sokat, ahol a lebuktatott, megcsaló fél elkezd hazudozni, valaki megtréfálta, nem is tudja, hogy ki az.

Ismer téged, tudja a te számodat, ismeri a párod.

2021. jan. 14. 21:09
 13/36 A kérdező kommentje:
25 hetes kismama vagyok. Nem mást nem mondott
2021. jan. 14. 21:13
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Én elhinném a helyedben. Elég átlátszó a pasid reakciója.
2021. jan. 14. 21:14
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem volt vicc

És a pasid egy szemét

2021. jan. 14. 21:24
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Én e-mailt kaptam. Sajnos elhittem hogy csak szívatás mert akkor már kismamaként kidobtam volna és egyedül kettőnknek rendeztem volna be az új lakást és a kicsi életünket de sajnos későn derült ki hogy igaz volt minden, sőt nem csak az volt egyetlen.

A mostani feleségét is csalja akitől szintén vagy egy gyerek csak ő is olyan vak mint én voltam.

Inkább járj alaposan a végére és csalódj pozitívan mint hogy későn jöjj rá és hülyének nézzen.

Kitartás

2021. jan. 14. 21:48
 17/36 anonim ***** válasza:
88%

16-os vagyok. Pont ebben a hónapban lesz 1 kerek éve hogy nem látta a kislányát...de nyugodtabb is így az életünk.

Párom apukája helyett apukája.

Jövő héten akarok bemenni a gyamugyre hogy hogyan tudna róla lemondani a legkevesebb kontakttal mert telefonon is 4 hónapja -beszéltünk utoljára.

Ajánlom ha nincs meg apasági nyilatkozat ne is erőltesd ha kiderül hogy igaz a dolog.

Nekem megkönnyítette volna a dolgom...

2021. jan. 14. 21:55
 18/36 A kérdező kommentje:
Úristen sajnálom nagyon :( de hogy deritsem ki? Nem tudom se a csaj nevét se a telefonszámát mert elrejtette. Ha kérek hívásrészletezőt azon is magán telefonszámként jelzi ki?
2021. jan. 14. 22:22
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Állj elé, hogy mindent tudsz. Ettől a ténytől ne tágíts. Mondd neki, hogy vagy elmondja maga, vagy mehet isten hírével
2021. jan. 14. 23:41
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Az én exem is az a típus volt aki ilyenen nevetgélt volna ha igaz akkor is, bár mi nem kerültünk ilyen helyzetbe.

De szerintem itt a bizalom mindenképp megtört, idő kérdése hogy elváljanak útjaitok.

2021. jan. 15. 00:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!