Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tényleg annyira nem elnézendő a folyamatos megcsalás, akkor sokan miért mondják, hogy ha van közös hitel, gyerek akkor el kell?
10-es, a férjem vidékről jött fel Pestre albérletbe (egy szobát bérelt), pár év múlva megismerkedtünk, ezért nem vett saját lakást hitelre, hanem hozzám költözött. Bp. mellett élek, saját házam csak azért van, mert kihalt a családom apám kivételével. A közös 13 évünk alatt minden pénzünk elment a házam fenntartására. Közben a házasságunk tönkrement, de nem tudunk szétmenni, hiszen neki nincs hova. Van egy gyerekünk. Küldjem vissza az albérleti szobájába? És akkor mikor fogja látni a gyerekét?
Volt egy partnerem és természetesen bárki sejti, az világ kurvájának tart. Főleg nőként. Nem érdekel igazán mások véleménye, mégis azt vettem észre, megtörtem, behódoltam neki, már nincs senkim. Ez egy ilyen világ és ilyen ország. Itt a lakhatás a legnagyobb összekötő erő. Nincs az a szerelem, ami felül tudná írni ezeket a szükségleteket.
"Küldjem vissza az albérleti szobájába?"
Igen.
"És akkor mikor fogja látni a gyerekét?"
Gondolt volna rá akkor, mikor fennakadtak a szemei, miközben belespriccelt az idegen ringyóba.
Nincs olyan hogy “el kell” mindenkinek saját döntése.De ha önérzeteskedek akkor lesz belőlem egy önérzetes hajléktalan...
Vannak ilyen élethelyzetek is,pláne ahol kiskorú gyerek sorsa is ettől fugg inkább félre néznek.
Az aztán nagy dicsőség, hogy ha válnak, akkor utcára kerül a nő és a gyerek(ek), ezt kihasználva a pasi nyugodtan félrekúr, mert sakkban tartja. Tudja, hogy úgyse lép.
Ez kinek jó? Annak, akit csaknem és tejesen kiszolgáltatott, biztos nem.
Megint más egy megcsalást megbocsájtani, és megint más, hogy tűrnöd kell, ha nem akarsz az utcán megfagyni, de undorodsz a másik látványától is.
12!
Szep dolog, h ennyire tekintettel vagy a férjed re, DE neked is egy életed van...
En visszakuldenem a szobacskajaba, oda aztán vihetne a noit. Nagyon jó példát lát a gyerek is... Szetcsaljatok egymást
18-as, egyrészt a gyerek nem lát semmi ilyesmit, másrészt a férjemnek szerintem nem volt soha senkije. Lehet lekurvázni engem...
Amúgy más dologgal is tönkre lehet tenni egy házasságot, ami legalább olyan rossz, mint a megcsalás.
19: a gyerek nem hülye, pontosan tudja, ha a szülei kapcsolata egy kalap szar, amiből elveszett az intimitás. Ne játszd az agyad, ilyen helyen nőttem fel, világos volt már 10 éves koromban is, hogy apám egy féreg, anyám meg miatta szenved és végső soron mindketten nekem próbálnak színjátszani.
Ha ennek ellenére úgy gondolod, hogy a gyereked semmit sem lát, akkor valóban van egy hülye a családban, méghozzá te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!