Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerelmes vagyok egy férfiba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy férfiba, állítólag rossz a házassága, és közeledik. Mit csináljak? Nagyon szenvedek!

Figyelt kérdés
Amikor meghallottam, hogy rossz a házassága majdnem felröhögtem! Mit mondjon, hogy csodás? Ismerem a feleségét is, amiket mond azt el tudom hinni. Vannak rossz érzéseim, gondolataim. Minek marad akkor, ha olyan rossz? Vagy ha csak kicsit rossz akkor szeretővel még megoldható az élet? Közben állandóan, egész nap rá gondolok, zsibbad a gyomrom stb. stb. Látom, hogy nagyon tetszem neki, régen nem tudtam mire értik hogy izzik két ember között a levegő, de már tudom! Volt valaki így? Mi lett a vége?

2021. jan. 5. 18:11
1 2 3 4 5 6
 51/59 FoxtrotLidérc ***** válasza:
52%
Tájékoztass majd továbbra is, mindenesetre. :)) )
2021. jan. 19. 12:59
 52/59 anonim ***** válasza:
67%

Kedves kérdező!

A napokban akadtam a sztoridra, itt a GYIK-on. Amikor kiírtad, akkor még nem voltam regisztrált tag az oldalon. Érdekelne, hogy hol tart most a történeted. Köszi.

2021. ápr. 24. 19:50
 53/59 A kérdező kommentje:

Hű, el is felejtettem update-elni. Február közepén-végén elhagyta a feleségét. Nem miattam, hanem mert tényleg rossz volt a házasságuk. Kb. 2 hét spéttel jöttünk össze, minden rendben, persze azóta a neje már megkeresett Fb-on, meg a neje családja is keveri a matériát. Most, valamikor április elején nyújtotta be a keresetet, az (ex)neje eléggé kiakadt, ezt nem is részletezném, igazából nem szeretném megalázni. Megalázta ő magát elég rendesen.

Most visszaolvastam a válaszokat és az értelmeseket nagyon köszönöm, de azért a tanulság mégis az, hogy egy kaptafát nem lehet mindenre ráhúzni. Én is tudom, hogy rengeteg "rossz a házasságom" férfi van, de valaki nem tényleg rossz a házassága. Ez olyan, mint az elhízás: nem mindenki azért hízik, mert zabál, vannak, akiknek tényleg hormonális gondjaik vannak. De ezek azok az árnyalatok, amik itt a GYK-en nem adhatók át rendesen.

2021. ápr. 24. 21:28
 54/59 FoxtrotLidérc ***** válasza:
8%
Figyi. Ha minden klappol, akkor kellemeset csalódtam, és sok boldogságot nektek! :)))
2021. ápr. 24. 22:47
 55/59 A kérdező kommentje:
Klappol, köszönöm!
2021. ápr. 25. 16:17
 56/59 anonim ***** válasza:
33%
Mizu veletek kérdező?
2021. aug. 24. 14:26
 57/59 anonim ***** válasza:
Szerintem a 3-aska írta a legmegfogadhatóbb hozzászólást.
2022. ápr. 4. 21:47
 58/59 anonim ***** válasza:
Hahó, kérdező, mi újság? Kíváncsi vagyok mi lett veletek?
2022. okt. 29. 16:04
 59/59 anonim ***** válasza:
Én is! Mizu?
2022. okt. 30. 16:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!