Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerelmes vagyok egy férfiba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy férfiba, állítólag rossz a házassága, és közeledik. Mit csináljak? Nagyon szenvedek!

Figyelt kérdés
Amikor meghallottam, hogy rossz a házassága majdnem felröhögtem! Mit mondjon, hogy csodás? Ismerem a feleségét is, amiket mond azt el tudom hinni. Vannak rossz érzéseim, gondolataim. Minek marad akkor, ha olyan rossz? Vagy ha csak kicsit rossz akkor szeretővel még megoldható az élet? Közben állandóan, egész nap rá gondolok, zsibbad a gyomrom stb. stb. Látom, hogy nagyon tetszem neki, régen nem tudtam mire értik hogy izzik két ember között a levegő, de már tudom! Volt valaki így? Mi lett a vége?

2021. jan. 5. 18:11
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
96%

Az a baj, hogy néha ezek a kalandok pont nem a kívánt hatást érik el. Tehát az is egy forgatókönyv, hogy remélsz, belemész ebbe a felemás kapcsolatba és megkapja általad újra azt az igazlmat és lüktetést, ami meghalt benne,, de ahelyett, hogy azfelé fordulna akitől ezt megkapta, helyette elégedett lesz az életével, hoszen külső forrásból, de boldogságot kap, és benn marad a rossz kapcsolatába, mert kevesebb macera otthon maradni, és újra teljes az élete. Tehát pont ezzel bírtad maradásra, hogy nincs kompromisszumos helyzetben.

De én nem ismerem egyikőtök jellemét sem, csak létezik ilyen is sajnos.

2021. jan. 5. 18:50
 12/59 anonim ***** válasza:
91%
Az én szeretőm is rossz kapcsolatban volt, én meg szerelmes belé. Hülye voltam, hogy szóba álltam vele. Igaz, hogy belém szeretett ő is, de nem lépett ki abból a "rettenetes, boldogtalan kapcsolatból". Jól becumiztam. De szakítottam vele, ő szív tovább én meg keresgélek. Soha többet második...
2021. jan. 5. 18:52
 13/59 anonim ***** válasza:
70%
kérdező, igazad van abban hogy rengeteg a kihűlt házasság amit csak a gyerek is vagyon tart össze. Csakhogy sem férfi és sem nő nem lép. tudod miért? mert a pénzügyi gondok, egészségügyi gondok, jövővel kapcsolatos félelmek, a gyerekügyek nem kis dolgok, gyakorlatilag életet meghatározó dolgok. Szerinted ha lelép egy férfi vagy nő, akkor ezek eltűnnek? több lesz a pénzük? Több vagy nagyobb házuk lesz? a gyerek jövője rendezve lesz? A kilépés csak eszkalálja a helyzetet szinte mindig. Általában a férfi lesz az önzőbb és visz mindent és a gyerek se fogja érdekelni, tőle vonja meg a dolgokat, nekik lesz rosszabb az életszínvonaluk. a férfi az új családért mindent feláldoz, ha végül meglépi a szeretői kapcsolatot. De tudod van olyan is hogy karma.
2021. jan. 5. 19:11
 14/59 anonim ***** válasza:
97%

Figyelj én átérzem mennyire nehéz lehet. Elképesztően szerelmes vagyok egy nős kollégámba, bőgök érte, minden idegszálam bizsereg már a gondolatától is.

De én mindig ezekre gondolok így próbálok ellenállni

- nem bírnám elviselni, hogy úgy rakja belém, hogy előtte este a feleségében volt ( ő nem tagadja, hogy szexelnek a feleségével)

- többre tartom magam mint a másodhegedűs szerep

- nem fog elválni. Miért is válna? Abban igazad van hogy sok rossz házasság van, de kérdem én mi a biztosíték hogy a miénk nem lesz az?

- az a férfi, aki képes udvarolni úgy hogy nős, az mellettem is meg fogja tenni

-egy dolgot tudnánk most pluszban, újdonságot. De ez is el fog veszni

- tudod köztünk nem volt még se csók semmi. De olyanokat írt már nekem, hogy az bőven kimeríti a megcsalást. Aki olyan szinten nem tiszteli a gyerekei anyját, hogy olyat ír egy másik nőnek, hogy nehogy miniszoknyában jöjjön legközelebb, mert magukra zárja az irodát, attól mit várunk.

Nagyjából ennyi.

És még valami. Egyszer én is kiírtam ide, hogy mennyit sírok érte, hogy miért nem korábban találkoztunk.

És egy válaszoló nagyon jót írt: "Az ilyenért kár sírni. Ha úgy alakult volna, most te lennél abban a helyzetben, aki mellett más nőknek írogat"

És mennyire igaza van.... Érdemes rajta elgondolkodni

2021. jan. 5. 19:20
 15/59 anonim ***** válasza:
97%
Mit tegyél? Tudatosan kezd el kerülni. Nem fog elválni, így a legjobb esetben is csak szeretője lehetnél. Ez vagy nyomja majd a lelked, vagy nem, de ami biztos, hogy egy idő után kevésnek fogod érezni. Te mindig csak a sokadik ember leszel az életében. Ha jót akarsz magadnak, keresel egy szabad férfit.
2021. jan. 5. 19:22
 16/59 anonim ***** válasza:
97%

19-es vagyok. Nem fejeztem be. Szóval én úgy döntöttem elfelejtem. Nem írok neki, nem válaszolok csak ha munkaügyben keres, és nagyon tudatosan elkerülöm a személyes találkozást.

Te is tedd ezt. Egyszer elmúlik, túlleszünk rajta...

2021. jan. 5. 19:24
 17/59 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat!
2021. jan. 5. 19:30
 18/59 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező higgadj le, süt az írásodból, hogy csak vakkantania kell a palinak és lefekszel vele. Idő kérdése. De előre szóltunk, hogy ne csodálkozz, ha évek múlva se vál el a piszok rossz házasságából miattad. Annyi ilyen kismillió sztori van, nem különegesebb a tied sem, se nem másabb. Akkor higyj neki, ha látod a papírokat aláírva.
2021. jan. 5. 19:30
 19/59 anonim ***** válasza:
100%

Van az a mondás, hogy nincs az a rossz házasság, amit egy szerető ne tartana össze.

Csak gondold végig.

2021. jan. 5. 19:32
 20/59 A kérdező kommentje:

24, ha vakkantania kellene, gyanítom megtette volna. Sőt szerintem vagyok annyira nagylány, hogy ha ez lenne a szándékom, megteszem.

25, ezt nem ismertem, végiggondolom.

2021. jan. 5. 19:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!