Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy férfiba, állítólag rossz a házassága, és közeledik. Mit csináljak? Nagyon szenvedek!
Figyelt kérdés
Amikor meghallottam, hogy rossz a házassága majdnem felröhögtem! Mit mondjon, hogy csodás? Ismerem a feleségét is, amiket mond azt el tudom hinni. Vannak rossz érzéseim, gondolataim. Minek marad akkor, ha olyan rossz? Vagy ha csak kicsit rossz akkor szeretővel még megoldható az élet? Közben állandóan, egész nap rá gondolok, zsibbad a gyomrom stb. stb. Látom, hogy nagyon tetszem neki, régen nem tudtam mire értik hogy izzik két ember között a levegő, de már tudom! Volt valaki így? Mi lett a vége?2021. jan. 5. 18:11
31/59 A kérdező kommentje:
Én 30 vagyok, ő 42. Ezer éve ismerem őket, a családom is, kisvárosban élünk. Ráadásul a férfi (szeretőm? pasim? nem tudom mit kell mondani rá) a bátyám nagy barátja, kb. együtt nőttek fel. Most leírhatnám ide hogy milyen a feleség de úgyis teljesen mindegy. Majd elszánja magát vagy nem, nekem tök mindegy. A lényeg hogy a java nekem jut.
2021. jan. 7. 21:42
32/59 anonim válasza:
Az biztos, hogy a javát te kapod, ha lebuktok, az egész családod ellened lesz, a nő családja is, ha jól ismernek a városban, tartósan megmarad a rossz híred.
Sok boldogságot! Most intézted el, hogy innentől normális pasinak nem kellesz, ha a szeretőd nem vállal fel, lefőtt a kávé. Kb. a legjobb lehetőséged egy 42 éves elvált, hűtlen férfi. 😶
33/59 A kérdező kommentje:
32, dehogy... Valami mesefilmben képzelheted magad. Én erre nem láttam itt példát. Nem faluról van szó, csak nem Bp. és nem Debrecen... Hagyjuk már ezt a normális férfi dumát, ez is olyan kamu szöveg. Nem kapcsolatot akartam a 42 évessel, én nem is címkékben gondolkodom :D
2021. jan. 7. 22:37
34/59 anonim válasza:
Én kíváncsi vagyok, mit mondott a feleségéről? Gyerekük van?
35/59 anonim válasza:
Mivel írtad, hogy szerelmes vagy, így nem lesz ez olyan rózsaszín köd mint ahogy gondolod.
37/59 A kérdező kommentje:
Nem sok. Igyekeztem ismerősöket meg a bátyámat, családtagokat. Eddig minden stimmel amit mondott, de még gyűjtöm az infókat. Bevallom, jobban megnéztem a felesége Fb-oldalát, az egyik barátjánál is finoman puhatolóztam. Egyelőre ennyi, még nem tudom mi legyen.
2021. jan. 18. 17:20
38/59 anonim válasza:
#37: Mire keresel bizonyítékot? Arra, hogy a pasi tényleg házas, és nem adta be a válást?
Vagy ha úgy ítéli meg tesód, hogy karel haja van, akkor megérdemli, hogy megcsalják? Elég bunkó-e a kamasz gyereke, hogy megérdemelje, ha szétesik a családja? Van-e a nejének elég hüvelygombája, amin osztozhattok?
39/59 anonim válasza:
Elég feltűnő hogy mindenkit kérdezhetsz róla.Minek? Nem a barátnője leszel hanem az ágyasa.
40/59 anonim válasza:
Mit tudtál meg a Facebookjából? Képek? Infók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!