Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért MINDIG CSAK a megcsaló a hibás?
Persze, van egy típus. Az a tipikus semmi nem elég, mindig keres valami újat, oké. Ezt értem.
De pl van egy közeli ismerős. 2 évvel fitalabb, mint a feleség. A feleség sosem volt olyan szép, mint amilyen helyes a pasi. De mondjuk, hogy ez csak külsőség. Lett 2 gyerek. Az asszony 100 kiló felett van emiatt 8 éve, idegbeteg (mindig is elég bunkó volt, gyerekek mellett csak fokozódott). A pasit lehúzza a gyerekek előtt, ő a sztár otthon, közben meg semmit arréb nem tesz. Férj főz, takarító takarít.
Ha ez a férfi 20 év után egyszer megdugna egy másik nőt, mit is kellene megbocsátani neki? Sose kellene 2 gyerekkel másnak ez a nő. A nő mikor kérne majd bocsánatot a 20 évért? Neki nem kell magába nézni, hogy ennyivel megúszta és megpróbálni változtatni?
NEM MONDOM, HOGY A MEGCSALÁS A MEGOLDÁS. De egyes esetekben nem megbocsátható hiba? Főleg, ha az az oka, hogy emberszámba sem veszik a másikat?
Ha itt olvasgatsz. Mindig a férfi a hibás. Nézz utána.
Ha a nő lép félre, a sok fröcsögő tyúk, egyből védi. Nem kapott törődés, nem dugta meg a férje rendesen stb.... Tehát a férfi egy féreg.
Ha fordítva van. Az okok ugyanazok. Akkor a férfi a féreg.
Ugyan miért?
Szerintem 90%-ban mind a ketten tesznek érte. Mind a megcsalt, mind a megcsaló fél.
10% az aki tényleg nem bír a vérével. Mind a két oldalon.
Az én szüleim is elváltak. Mind a ketten csalták egymást.
Mi, 27 éve vagyunk házasok. Én nem léptem még félre. Már nem is fogok. Szerintem a feleségem sem.
Nem! :)
Mindig a férfi a hibás.
Ha a nő megcsalja a férfit akkor tuti a férfi nem foglalkozik a nővel, nem figyelt oda rá, nem elégíti ki, unalmas a kapcsolat és mindenről a férfi tehet és hát teljesen jogos, hogy a nő megcsalja. Sőt meg is érdemli és persze agyon sajnálják a nőt h jajj milyen rossz férje lehet neki ha nem törődik vele...
Van a kapcsolat működése és van, hogy van-e szex a kapcsolatban.
Egy jól működő kapcsolatban ha sokáig nem kapja meg a szexet az egyik fél, akkor talán megérthető a megcsalás.
Viszont itt te arról beszélsz, hogy a kapcsolat nem működik normálisan. Ilyenkor válni kell.
Van két gyerek? Te írtad, mindig is bunkó volt a nő. Miért vette el a férfi? Miért csinált neki gyerekeket?
Azt is írod, mindezek ellenére szereti a pasi a nőt. Akkor meg egyszerűen hülye, és megintcsak nem jogos a megcsalás. Ha így is szereti, akkor vessen magára.
Azzal, hogy máshoz megy szexelni, attól még nem fog megjavulni semmi a kapcsolatukban. Attól még ugyan olyan bunkó lesz a felesége vele.
Nem, kérdező, a gyereknek jobb ha nem ezt a csodálatos párkapcsolati mintát látja maga előtt. Ha abban nő fel, hogy ez a normális, akkor majd az ő jövőbeli kapcsolatai is garantáltan el lesznek baxva.
Ha szar a kapcsolat, arra nem a félrekúrás a megoldás, nem fog attól változni semmi. Meg kell beszélni, közösen megoldást találni, ha minden kötél szakad akkor válni. Tudod, érett felnőtt emberek módjára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!