Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért MINDIG CSAK a megcsaló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért MINDIG CSAK a megcsaló a hibás?

Figyelt kérdés

Persze, van egy típus. Az a tipikus semmi nem elég, mindig keres valami újat, oké. Ezt értem.

De pl van egy közeli ismerős. 2 évvel fitalabb, mint a feleség. A feleség sosem volt olyan szép, mint amilyen helyes a pasi. De mondjuk, hogy ez csak külsőség. Lett 2 gyerek. Az asszony 100 kiló felett van emiatt 8 éve, idegbeteg (mindig is elég bunkó volt, gyerekek mellett csak fokozódott). A pasit lehúzza a gyerekek előtt, ő a sztár otthon, közben meg semmit arréb nem tesz. Férj főz, takarító takarít.

Ha ez a férfi 20 év után egyszer megdugna egy másik nőt, mit is kellene megbocsátani neki? Sose kellene 2 gyerekkel másnak ez a nő. A nő mikor kérne majd bocsánatot a 20 évért? Neki nem kell magába nézni, hogy ennyivel megúszta és megpróbálni változtatni?

NEM MONDOM, HOGY A MEGCSALÁS A MEGOLDÁS. De egyes esetekben nem megbocsátható hiba? Főleg, ha az az oka, hogy emberszámba sem veszik a másikat?

2020. dec. 29. 00:58
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Oké. Tehát valami vagy fekete vagy fehér. Valamiért azt gondolom, egyszerűbb így élni. Hogy a másik csak a hülye.
2020. dec. 29. 01:10
 12/26 anonim ***** válasza:
96%
Te ki lennél a történetben? Az ártatlan szerető vagy az ártatlan mártír férj?
2020. dec. 29. 01:11
 13/26 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék, hogy a válaszolók hány százalékának van gyereke. Lehet kicsit átéreznék, hogy milyen lenne 2 kicsi gyereknek, ha elválnának és fele időt az idegbeteg anyjukkal kellene kizárólag lenniük. Nem biztos, hogy lennének annyire önzőek, hogy váljanak azonnal.
2020. dec. 29. 01:16
 14/26 anonim ***** válasza:
41%
Van szex?
2020. dec. 29. 01:17
 15/26 A kérdező kommentje:
Minimális. Mert még a nő mondja neki, hogy nem akarja 😂😂😂
2020. dec. 29. 01:17
 16/26 anonim ***** válasza:
86%
Na a kis farkinca... Mikor csattogtatni kell más valagához, akkor van tököd, mikor az asszony elé kell állni, hogy mostantól legyen nyitott a kapcsolat, akkor elbújik a hernyó is...
2020. dec. 29. 01:23
 17/26 anonim ***** válasza:
97%
Ha anyu ilyen toxic, én stylusosan vinném a pulyákat magammal, az tuti.
2020. dec. 29. 01:35
 18/26 anonim ***** válasza:
86%

#2 vagyok, 2 kicsi gyerekünk van.

Apám volt ilyen gerinctelen patkány, hogy a kényelmes családból könnyebb volt félrekefélni, mint még tisztességesen elválni. Ő is ezzel jött, hogy jajj de itt vagyok én-- nekem is sokkal jobb lett volna ha korán elmegy, anyának meg pláne!

Ha ennyire borzalmas a kedves férjnek akkor tegyen egy szivességet a család minden tagjának és váljon el!

2020. dec. 29. 01:59
 19/26 anonim ***** válasza:
24%
Kérdező, szokj hozzá, hogy itt minden fekete vagy fehér. Itt teljesen egyenrangúként kezelik azt, hogyha egy férfi 100 ok miatt lép félre és azt, ha egy nő csak gondol egyet és megteszi. Természetesen, ha fordítottak a nemek, akkor mindjárt nem ennyire fekete fehérként adják elő.
2020. dec. 29. 02:12
 20/26 anonim ***** válasza:
37%
#20: Te vagy az, aki teljesen elfogultan szereted előadni a sztorit, hogy apád megcsalta anyád és ő még a halálos ágyán is azt mondta, hogy bocsássatok meg neki?
2020. dec. 29. 03:57
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!