Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért MINDIG CSAK a megcsaló a hibás?
Persze, van egy típus. Az a tipikus semmi nem elég, mindig keres valami újat, oké. Ezt értem.
De pl van egy közeli ismerős. 2 évvel fitalabb, mint a feleség. A feleség sosem volt olyan szép, mint amilyen helyes a pasi. De mondjuk, hogy ez csak külsőség. Lett 2 gyerek. Az asszony 100 kiló felett van emiatt 8 éve, idegbeteg (mindig is elég bunkó volt, gyerekek mellett csak fokozódott). A pasit lehúzza a gyerekek előtt, ő a sztár otthon, közben meg semmit arréb nem tesz. Férj főz, takarító takarít.
Ha ez a férfi 20 év után egyszer megdugna egy másik nőt, mit is kellene megbocsátani neki? Sose kellene 2 gyerekkel másnak ez a nő. A nő mikor kérne majd bocsánatot a 20 évért? Neki nem kell magába nézni, hogy ennyivel megúszta és megpróbálni változtatni?
NEM MONDOM, HOGY A MEGCSALÁS A MEGOLDÁS. De egyes esetekben nem megbocsátható hiba? Főleg, ha az az oka, hogy emberszámba sem veszik a másikat?
#2 vagyok, 2 kicsi gyerekünk van.
Apám volt ilyen gerinctelen patkány, hogy a kényelmes családból könnyebb volt félrekefélni, mint még tisztességesen elválni. Ő is ezzel jött, hogy jajj de itt vagyok én-- nekem is sokkal jobb lett volna ha korán elmegy, anyának meg pláne!
Ha ennyire borzalmas a kedves férjnek akkor tegyen egy szivességet a család minden tagjának és váljon el!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!