Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki megteszi?
Minden férfi félre lép minimum egyszer?
És aki egyszer megteszi az megteszi máskor is?
És ha a férfiak szeretik a feleseguket, mindenben kielégítik, csinos, szép, akkor miért csaljak meg a másikat?
Most ne jöjjünk azzal h a nők is, az majd egy másik kérdés lesz. De a kérdés vegulis. A férfiak miért nem hűségesek?
Nem tudom, mit hoz a jövő. Eddig nem csaltam meg, és az én jelenlegi értékrendem szerintem nem is fogom. Nem érzek rá sem vágyat, sem késztetés.
f
Akkor azaz indok, hogy a nőnek csak egy puncija van. Hosszútávon meg unalmas nekik mindig azt az egyet dugni. Kell nekik a változatosság.
Egyébként nem lép mindegyik félre. Jellem kérdése az egész.Véletlen megcsalás sincs, mert véletlenül nem esnek bele a punciba, hanem az ösztöneikre hallgatva akarattal beledugják a farkukat. Ugye hallottunk már ilyet jópáran, hogy véletlenül történt. 🤦♀️
"A férfiak miért nem hűségesek?"
És a nők?
Te miért nem vagy hűséges? Hiszen te is nő vagy, tehát biztos macsalod a barátodat.
Na, ha rájössz, hogy mi a hiba ebben az érvelésben, akkor rájössz, hogy a kérdésedre mi a válasz.
Nem, én nem csalom meg a párom. Pedig megtehetnem, és tehettem is volna. Más az ertekrendem,de köszi hogy a kérdésre válaszoltál.
Persze véletlen megcsalas nincs,nem hiszem hogy magától csak úgy felall egy farok, és hirtelen kinyilik magától a punci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!