Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki egyszer megcsal, az megteszi újra mindenképp?
Én magamból indulok ki. Régebbi kapcsolatomban történt. 19 éves koromban. Volt részemről megcsalás (néhány csók erejéig).
Bevallottam. A srác kérte hogy maradjak vele. Adjak még egy esélyt a kapcsolatunknak, és annak hogy beleszeretek.
Belementem. Nem csaltam meg újra, viszont pokollá tette a kapcsolatunkat a beteges féltékenységgel. Amikor már nem volt rá oka.
Végül lefeküdt valakivel. Szakítottam. Erre megütött. Visszaütöttem. Majd végleg elhagytam.
Szóval a csók után kellett volna nemet mondanom a folytatásra, mert nem voltam szerelmes. De akartam adni még egy esélyt a dolognak. És a szerelemnek. Mert mint embert szerettem, és mert erre kért.
A csalás 1 hónap járás után történt.
Ma már 3,5 éve vagyok együtt a férjemmel. Soha semmilyen formában nem csaltam meg, és nem is tudnám, mert szerelmes vagyok belé. Szeretem.
Tehát nem feltétlenül teszi meg mindenki még egyszer. Bár, szerintem aki első csalásnál is elment a szexig, az nagy eséllyel újra csalni fog.
27/N
"Ma már 3,5 éve vagyok együtt a férjemmel. Soha semmilyen formában nem csaltam meg, és nem is tudnám, mert szerelmes vagyok belé. Szeretem. "
Majd 10 év múlva nem leszel az és félrelépsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!