Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki egyszer megcsal, az megteszi újra mindenképp?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok,akár maguktól a megcsalóktól is. :)
2013. dec. 2. 20:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

9. miért ne lennék szerelmes 10 év múlva? Ő akkor is ugyanolyan lesz mint most, mert nagyon jól ismerem. Te nem tudod, mert nem látsz bele a kapcsolatunkba, nem ismersz egyikünket sem.

Tudom sokan mondogatják hogy a szerelem elmúlik, de szerintem meg ez hülyeség. Ha elmúlik, akkor az nem volt szerelem és kész.

a következőnek meg:

nem csak a szerelem miatt nem csalom meg a férjemet. Sok más oka is van. pl ő olyan férfi akit tisztelni tudok, bízni tudok benne, lelki társak vagyunk, összepasszolunk...eszméletlen jó a szex. Minden téren jól kiegészítjük egymást.

az exemmel ezek közül egyik sem volt meg. És még mielőtt adódna a kérdés, azért voltam vele, mert arra kért adjak esélyt arra hogy beleszeressek, adjak időt a kapcsolatunknak. Ezért belementem.

Hogy ne az legyen, hogy esélyt se adok a dolognak. Mert szívtelen viszont soha nem voltam.

2013. dec. 3. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!