Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már megállja a helyét,hogy több vagy legalábbis ugyan annyi nő csalja meg a férjét?
Olvastam egy felmérést,már több helyen is,hogy már sokszor a nők előbb félre lépnek,de legalábbis ugyan olyan arányban mint a férfiak.
Ja és amúgy Boldog és kellemes ünnepeketet!!
"Ja és amúgy Boldog és kellemes ünnepeketet!!" Ezen felröhögtem, nyilvánvalóan a nők ellen akar uszítani a kérdező mivel neki nincsen barátnője.
Szerintem mindkét nemből jó sok akad, több, mint amennyiről tudni lehet.
Annyi a bibi, hogy míg a férjecskék csak szépen kilépnek és utána
szarnak a saját gyerekeikre is, addig a nők ezt nem teszik meg.
Mindig is kb ugyan annyi volt az arány, csak régen jobban titkolták a nők.
Ezt remélem senki nem gondolja komolyan, hogy még a férfi a kupiban ült, addig az asszony hűségesen ült otthon?
Na persze, valszeg neki is volt valakije.
4-es válaszolónak
Javaslom Almási Kitti új könyvét, amiben önbevallásos alapon kérdeztek meg embereket az alkoholfogyasztási szokásukról. Az eredmény, hogy Magyarország egy absztinens nemzet, mindenki csak 1 évben 2x iszik, akkor is max egy pohár bort 😀 Pedig hát Európa legnagyobb alkoholista nemzete vagyunk... Ez is névtelen felmérés volt. Na ennyit arról, hogy miért hazudna valaki anonim módon...
14-es: azért az alkohol kicsit más téma. Abban az emberek saját maguknak is hazudnak.
De arról hogy hazudsz saját magadnak, hogy megcsaltad-e a párod, vagy sem? Vagy már annyira elfajult az agybaj, hogy azt is letagadják ezek?
Ez nem életkortól függ, hanem az egyéni értékrendedtől.
Nekem nem fér bele a megcsalás. Ha olyan helyzetbe kerülnék, akkor előtte elválnék. De ez a latroknak magas, tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!