Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már megállja a helyét,hogy több vagy legalábbis ugyan annyi nő csalja meg a férjét?
Olvastam egy felmérést,már több helyen is,hogy már sokszor a nők előbb félre lépnek,de legalábbis ugyan olyan arányban mint a férfiak.
Ja és amúgy Boldog és kellemes ünnepeketet!!
Kisgyerekkel a nőknek sokkal sokkal kevesebb a lehetősége a csalásra, mint az "elhanyagolt" férfiaknak.
Ha a gyerekek már nagyobbak, akkor meg szerintem nem az számít, hogy valaki férfi vagy nő, hanem, hogy milyen jellem.
Az összes ilyen felmérés kamu egyébként. NYILVÁN mindenki bevallja egy teljesen idegen embernek, hogy félrekefélget titokban..
Minden megcsaláshoz ugyanannyi nő kell, mint férfi.
Akkor most hogyan kell számolni?
5-ös: De ha én kapcsolatban vagyok, attól még a szeretőmnek nem kell abban lennie, tehát ő nem feltétlenül megcsaló. (Ezért nem biztos, hogy egál a dolog)
Volt olyan barátnőm, akinek fogalma se volt róla, hogy ő tulajdonképpen szerető, mert a pasijának családja van, amiről elfelejtett szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!