Én várok el sokat? Ugyan mit kellene tennem?
Akarta ő egyáltalán a gyereket? Nagyon gáz, hogy már most csak azért vagy még vele, mert nem tudod magad eltartani. Nagyon nehéz lehet így élni. Ülj le vele egy komolyat beszélgetni, menjetek el ketten vacsorázni valahová, vagy akarmi és mondd el neki hogy ez neked igy sok és ketten vállaltátok a gyereket. Már az is rossz szó, hogy ő "segíthetne" neked. Nem, ez nem segítség hanem a kötelessége mivel ketten vallaltatok gyereket, nem te egyedül.
Nálunk is én végzem a házimunkat egyedül, mert a férjem meg dolgozik, de a gyerekkel mindig foglalkozik (annyit persze nem mint én :D) mert ő is szerette volna és szereti is, igy alap nála hogy foglalkozik vele.
Tudom, nem szeretném, kötődő nevelés híve vagyok... Pedig állítólag nagyon szeret... Meg se látom, hogy aktivizálná magát...
Haragszom rá nagyon, kimerült vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!