Én várok el sokat? Ugyan mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Férjem semmit nem segít. Ha itthon van mindig előadója a hattyúk halálát, csak hogy a lanyunkkal ne kelljen foglalkoznia. Most 8s épp alszik, pedig 2 nap szabad napja volt. Én kB a gyerek mellett kell mindent megcsibaljak. Sokat foglalkozom vele, sokat mondokazunk, énekelek, játszok vele, de azért nem lehet egész álló nap. Én is szeretnék legalább csak 1 2 sorozatreszt megnezi (nem maricsuj feleket, mielőtt valaki belekot.). Már többször mondtam neki, csúnyán, szépen, hisztizve, kedvesen. KB semmi változás. Elhagyni nem fogom, mert csúnya vagy nem, marhára nem tudnám eltartani magam míg ilyen pici, és amíg lehet szeretnék a gyerekkel lenni. De másnak mindig dicsekszik, hogy ő a szuper apa.. De csak kB szajhős, mert mindig úgy kell ratukmalni a gyereket. Mit csináljak, hogy észhez kapjon? Sajnos a frusztrációm úgy jon ki, hogy semmihez nincs kedvem, elmenni se sehova. Negatív lettem, utálatos, ingerült és sokat kiabalok a gyerekkel is, holott nagyon szeretem és piszok szar anyának érzem magam, hogy nem tudok neki jobbat adni... KB csodtomeg.2019. szept. 17. 17:24
21/30 Savlekotő válasza:
Nem fogod elhagyni,max elhagy ő,persze h megromlott az egész ha anyád a nyakatokon van,meg kvázi a pénze kell,amugy meg az ha elején nyalod a pasid seggét is és tányért nem kell megfognia ide vezet,szép házasság ide kellett a gyerek,a gyereket sajnálom.
22/30 anonim válasza:
Kommunikáció egyszerűen.
'Szeretsz?" "Nekem piszok rossz.., segíts"
Innentől már jön magától.
Olvasd el az erőszakmentes kommunikáció című könyvet.
23/30 anonim válasza:
A pasidé a ház, ahol éltek?
Odafogadta anyukádat is?
24/30 A kérdező kommentje:
Nem. Albérlet.
2019. szept. 18. 14:30
25/30 anonim válasza:
Az nem opció, hogy keresel egy másik albérletet anyukáddal együtt és átköltöztök - persze viszed magaddal a gyereket, az nem jön szóba?
Gyerektartást kötelező fizetnie, ha nem akar magától, a bíróság kikényszeríti.
26/30 anonim válasza:
Lusta párod van. De szeretném őt is megkérdezi. Milyen együtt lakni az anyósával? Lehet, hogy itt a baj.
27/30 anonim válasza:
Jutottál valamire? Megfogadtad valamelyik tanácsot?
29/30 anonim válasza:
Mi változna? Kipanaszkodta magát, de semmi nem fog törtenni. Majd a pasi elhagyja.
De az is szép, hogy se anyádnak nem sikerült egy saját házat megteremtenie öreg korára, se neked. És erre még gyereket is vállaltál egy idiótával. Meg is érdemlitek egymást.
30/30 anonim válasza:
Ott kezdődik a baj, hogy anyukád veletek él, kedves Kérdező. Ez, bár a magyar társadalomban megszokott, semmiképp sem egészséges. Ott minxig lesz pártoskodás és beleszólás. Hidd el, kedves Kérdező, ez saját tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!