Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit kellene tennem? Női...

Mit kellene tennem? Női válaszokat várok (leginkább)!

Figyelt kérdés
Volt egy buli ahol megismerkedtem pár csajjal és az egyikkel kavartam is. Volt egy másik lány is akinek bejöttem, de őt egész buli alatt nem láttam, így nem tudtam vele megismerkedni. Akivel kavartam nem annyira szép, de kedves, akivel pedig nem tudtam, ő meg gyönyörű, és kedvesnek tűnik, bár nem tudtam még vele jobban megismerkedni. Utóbbival nagyon összejönnék, de barátnője annak a lánynak akivel kavartam. Attól félek ha leráznám a csajt akivel kavartam akkor a barátnője hanyagolna, vagy kerülne és nem tudnék összejönni vele. Igazából ez csak 1x alkalom volt és valljuk be buliztam ebből adódóan ittam is és csak ezért kavartunk.
2014. júl. 20. 20:23
 1/2 A kérdező kommentje:
17 fiú vagyok, a lányok is 17 évesek.
2014. júl. 20. 20:23
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell túlkomplikálni.Megkeresed valamilyen úton-módon azt a csajt,aki neked valójában bejön,és elé állsz,azzal,hogy neked ő nagyon tetszik.Hogy ha tud róla,mi volt a barátnőjével,megmondhatod,hogy igazából ő nem az eseted,csak így alakultak a dolgok.Igazából ennyi.
2014. júl. 20. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!