Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én várok el sokat? Ugyan mit...

Én várok el sokat? Ugyan mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Férjem semmit nem segít. Ha itthon van mindig előadója a hattyúk halálát, csak hogy a lanyunkkal ne kelljen foglalkoznia. Most 8s épp alszik, pedig 2 nap szabad napja volt. Én kB a gyerek mellett kell mindent megcsibaljak. Sokat foglalkozom vele, sokat mondokazunk, énekelek, játszok vele, de azért nem lehet egész álló nap. Én is szeretnék legalább csak 1 2 sorozatreszt megnezi (nem maricsuj feleket, mielőtt valaki belekot.). Már többször mondtam neki, csúnyán, szépen, hisztizve, kedvesen. KB semmi változás. Elhagyni nem fogom, mert csúnya vagy nem, marhára nem tudnám eltartani magam míg ilyen pici, és amíg lehet szeretnék a gyerekkel lenni. De másnak mindig dicsekszik, hogy ő a szuper apa.. De csak kB szajhős, mert mindig úgy kell ratukmalni a gyereket. Mit csináljak, hogy észhez kapjon? Sajnos a frusztrációm úgy jon ki, hogy semmihez nincs kedvem, elmenni se sehova. Negatív lettem, utálatos, ingerült és sokat kiabalok a gyerekkel is, holott nagyon szeretem és piszok szar anyának érzem magam, hogy nem tudok neki jobbat adni... KB csodtomeg.
2019. szept. 17. 17:24
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
69%
Akarta a parod a gyereket?
2019. szept. 17. 19:07
 12/30 anonim ***** válasza:
91%
Add a kezébe és menj el bevásárolni, előtte írd le cetlire, hogy hánykor kb mit csinál a gyerek, mit hol talál meg s kész. Én egy csomó ideig nem mertem rábízni pedig imádja, féltem, hogy nem eteti meg jól, éhesen marad, kakás marad, beveri a fejét stb, aztán egyszer muszáj volt rá hagyjam, egy hétig minden nap reggel 9től délután 5ig kettecskén voltak, s hát túlélték mindketten, jól elvoltak, mondjuk ő előtte is sokat játszott pl a gyerekkel, meg elviszi sétálni is stb, csak nem etet/altat, kakás pelusról hallani se akar, na ezeket mind muszáj volt neki akkor s tökéletesen megoldotta. Szerintem add a kezébe s menj el otthonról, először csak fél órát, aztán egyet aztán kettőt stb, de mindig vedd fel a telefont, mert ha bepánikol többet nem marad kettesben vele, valahogy vond be a férjed is, lehet csak fél, hogy valamit rosszul csinálna.
2019. szept. 17. 19:08
 13/30 anonim ***** válasza:
88%

Készíts számításokat.

Képzeld el, hogy egyedül neveled fel a gyereket. Te végzed a házimunkát, intézed az ügyeket, foglalkozol a gyerekkel, viszed bölcsődébe. Dolgozol.

Ezek egy részét így is megcsinálod most.

Lenne-e segítséged, ha megbetegszel? (jelen helyzetben lenne?)

A leírásod alapján semmibe vesz. Az önbecsülésedet sárba tiporja. Nem vagy rossz anya, csak kihasznált. A fickó nem fog javulni. Ez lesz, amikor ovis szülőire kell menni, amikor megbetegszik a gyerek és haza kell hozni az iskolából.

Folyamatosan feszült légkör.

Kell ez nektek?

2019. szept. 17. 19:08
 14/30 anonim ***** válasza:
38%
idézet: " ki milyen virágot szakított, szagolja azt"
2019. szept. 17. 19:10
 15/30 A kérdező kommentje:
Anyukám sokat segít, velünk él. Akarta elvileg...
2019. szept. 17. 19:12
 16/30 anonim ***** válasza:
13%
Te mennyit segítesz neki az ő munkájában? Hány napot mész be helyette? Egyet se? Akkor csak neki kellene segítenie neked? Fordítva miért nem működik?
2019. szept. 17. 19:21
 17/30 A kérdező kommentje:
Ohom. Mi köze annak, hogy passzív, ahhoz, hogy anyukam velünk el? Hohó, allits már magadon, mert nagyon eltersz a kérdés lenyegetől. Úgy látom onnan megy az okoskodás, de kérdésre választ nem tudsz írni. Innen az ilyenekre nem reagálok. (egyébként anyám kinyalja a fenekét, mindent megteszi neki, amit kér...).
2019. szept. 17. 19:53
 18/30 anonim ***** válasza:
44%

A 18-as válaszodig sajnáltalak együtt éreztem veled.

Kezded kimutatni a fogad fehérjét.

2019. szept. 17. 20:14
 19/30 anonim ***** válasza:
98%
Azt az egyet nem értem, hogy miért mentél hozzá, ha ez a felállás neked nem felel meg? Gondolom, már esküvő előtt is lehetett tudni, hogy a házimunkában az urad 2 szalmaszálat sem hajlandó keresztbe tenni. Vannak nők, akik számára ez így természetes, de ha neked nem, akkor ez miért nem került szóba köztetek még időben?
2019. szept. 17. 20:17
 20/30 anonim ***** válasza:
70%

Mivel rá vagy szorulva anyagilag, ezért túl sokat nem tudsz tenni. Szépen eltűröd és kész.

Gondolom nem egyik napról a másikra kezdett el így viselkedni. Mi a francért mentél egyáltalán hozzá?

2019. szept. 17. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!