Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalta velem a pasiját, elmondjam?
Figyelt kérdés
Tudtam, hogy már voltak együtt a csávóval, de azt hazudta, hogy már nincs köztük semmi de mint kiderült újra összejöttek és ő ezt titokban akarta tartani.
Csomó közös ismerősöm van a csávóval, én nagyon is tudom ki ő, szerintem ő nem ismer engem.
2020. dec. 17. 04:32
11/13 anonim válasza:
akik azt írják, hogy az árulkodás csúnya dolog, azoktól kérdezném, hogy nekik hogy esne, ha egy barátjuk tudná az igazságot, de nem mondaná el, így a férfi abban a hitben élne, hogy minden oké a nő és közte...
ez kissé olyan, mint a ne szólj szám, nem fáj fejem...
12/13 anonim válasza:
Szerintem mindenki jobban jár ha csendben maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!