Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes vele maradnom?
A "dehogy érdemes"-t iróniának szántad, tehát érdemes elnézni, vagy nem? Ez a komment arról arulkodik, hogy teljesen tanácstalan vagy...vad idegeneket megkérdezel arról, hogy "érdemes-e" válni ebban/abban az esetben.
Már eleve a szó: ÉRDEMES...nem azért házasodnak vagy válnak, mert érdemes...nem a jutalmat varjuk vagy a hasznot lefölözni élünk valakivel, hanem mert társai akarunk lenni egymásnak, vele megöregedni és közös célért haladni a közös úton. De neked ezek szerint ez hasznos s újdonság.
Na akkor javaslom olvasd el az utolsó válaszod teljes átéléssel, ahogy nekem- egy válaszolónak mondanád...aztán olvasd fel a kérdésedet is.
Na? Tetszik már érteni?
"Az "érdemes"-t arra értettem, hogy valóban szeret-e és hogy van e arra esély, hogy bfejezi és soha többet nem fordul elő"
Oké, látom szeretnéd tudni az igazad,csak azt akarod, hogy más mondja meg neked:
NEM szeret, NEM fogja befejezni ( legfeljebb nem ugyanazt dugja majd 1-2 év múlva) és nincs esély arra, hogy valaha is megváltozzon ( amíg farka van)
Ha van egy cseppnyi józan eszed, akkor még ma elhagyod és esélyt adsz magadnak a normális boldog életre, mielőtt gyerek is lenne véletlen...
En a felrelepest hosszu evek utan egy elkerulhetetlen opcionak latom mindket fel reszerol. Nokent gondolatban platoi szerelemmel kovettem el igazi csalast, es egy alkalmi szex adta vissza a ferjem iranti szeretetem.
Na de eleve igy inditani az nagyon nincs rendben. Eloszor ket ember orok huseget szandekozik tartani es igy is erez.
Nehogy szulj es a gyerek legyen a csodavaras eszkoze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!