Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Olyan volt ismeretségi körötök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan volt ismeretségi körötökben, hogy egy megcsalás sosem derült ki, sosem tudta meg az illető párja?

Figyelt kérdés

2020. dec. 9. 23:38
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
85%
Istenem de hányingerem van :) .... nem akarok ilyen ember közt élni..
2020. dec. 10. 13:27
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

"Amikor engem hulyitett mèg a felesege is teherbeesett, otthon olyan nagy volt az idilli"

Vagy a feleség már érezte, hogy a pasas távolodik, és sokaknak ilyenkor az a kiváló ötlete támad, hogy egy gyerekkel meg lehet menteni a házasságot.

A végeredmény általában az, amit te is írtál, hogy válik ennek ellenre

2020. dec. 10. 13:47
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Volt.
2020. dec. 10. 15:23
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

10!

Csak azt nem tudhatod, ki a gyerek apja.

Viszont szeretőként nem várhattad el, hogy a feleségével ne szeretkezzen.

2020. dec. 10. 15:33
 15/31 anonim ***** válasza:
33%

Ha egy megcsalás sosem derül ki, az azt jelenti, hogy a megcsaló annyira pozitív, megnyerő személyiség akiről az ember nem is gondolná.

A legtöbb esetben - ha férfi az illető - otthon a legtöbbet nyújtja a feleségének. Ők az irigyelt álompár. A mintaférj aki mindent megad a feleségének, figyelmes. Általában jóképű, szimpatikus természetű, jóságos, segítőkész és imád szexelni. Imádják a nők. Otthon könnyedén elhiteti a nejével, hogy Ő ,csakis Ő számít, Ő az egyetlen. Szerintem a viszonyok fele sosem derül ki.

2020. dec. 10. 18:12
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
8-as, 11-es! Ugyanezt érzem. Undorító világban élünk:)
2020. dec. 10. 21:23
 17/31 anonim ***** válasza:
89%

Mindjárt visszajön a túrós batyu amit reggeliztem, olyan szinten hányingerem van. Pedig már megfogadtam, hogy nem olvasom ezt a rovatot. Még az a szerencse, hogy a wc-n ülök...

Az a legrosszabb, hogy ez mind igaz. Személyesen tapasztaltam meg, amikor egy fiú szeretőt akart belőlem csinálni az esküvője előtt. 18 éves voltam... Nem történt köztünk beszélgetésen kívül semmi (persze nekem köszönhetően). Mondanom sem kell, hogy hülyített... Pszichiáterhez kellett járnom.

Azt hitte a fiú, hogy sosem derül ki. Senki , de tényleg senki nem hittem volna róla. A kezünket mertük volna tűzbe tenni értük, annyira "álompár" voltak. Nagyon szép feleség, jó képű , dolgos , rendes, segítőkész férj. Aha. Persze.

Végül fény derült arra is, hogy már rég van 3 szeretője is... Sosem fogok senkiben megbízni.

2020. dec. 11. 08:30
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi ilyen van,pont olyan csinálja aki kifelé mutatja milyen jó neki közbe beleröhög a párja szemébe.

Korcs egy társadalom lett ráadásul már ezt próbálják hiresztelni,hogy a monogámia megbukott.Milyen gyerekek nőnek fel akik ilyen családba születnek.Mert ők nem hiszen a monogámiában .

2020. dec. 11. 08:47
 19/31 anonim ***** válasza:
81%
Igazából ez nem újdonság, régen is teljesen általános volt a szeretőtartás. Ez nem ennek a társadalomnak a sajátja.
2020. dec. 11. 09:09
 20/31 anonim ***** válasza:
32%

Fura amúgy az egész megcsalósdi téma.

Sokszor látni, hogy mennyien felháborodnak. Teljesen személyes tapasztalat, de akik a környezetemben a leghangosabban felháborodnak a témánál, mind benne voltak már félrelépésben úgy, hogy vagy ők léptek félre vagy ők voltak szeretők úgy, hogy tudtak a felállásról. Érdekes, amikor mondjuk egy társaságban feljön a téma, az illetők lazán elmondják, hogy ők sosem lépnének félre és mennyire elítélik a dolgot. Szerintem, amíg ilyen a helyzet, addig nehéz a dolgokról normálisan beszélni.

Annyira láthatatlannak sem mondanám az egész helyzetet. Elég tipikus, hogy a környezetben mindenki levágja már a félrelépést, csak a megcsalt félnek nem esik le. Szerintem ilyenkor sokszor eléggé benne van a levegőben, hogy a másik fél is tojik a párjára, mert egyáltalán nem figyel rá. Ezzel nem a megcsalókat akarom menteni. Ahogy azzal sem, hogy sokszor a megcsalók fejére is tojnak.

Nekem volt egy kapcsolatom, ami egyre laposodott. Sokkal többet adtam a dologba, próbáltam menteni, de nem ment. És lett volna lehetőségem félrelépni. Én lettem volna a nyilvánosság szemében a szemét, de azzal senki sem foglalkozott volna, hogy a másik miket tett vagy érzelmileg hogy állt a kapcsolathoz.

Szóval, azért nem minden olyan fekete-fehér és szerintem nem kell mindenkitől látványosan undorodni. Tényleg vannak olyanok, akik nem lépnek félre, csak normálisan kell választani és figyelni is a másikra meg a kapcsolatra.

2020. dec. 11. 09:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!