Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan volt ismeretségi körötökben, hogy egy megcsalás sosem derült ki, sosem tudta meg az illető párja?
Szerintem egy idő után mindenki, de tényleg mindenki sejti hogy a párjának van valakije... viszont vagy nem érdekli, vagy nem akar róla tudomást szerezni...
Nem tudok olyanról, ahol ne derült volna ki, de biztosan létezik... de nagyon kevés az esélye, hogy ezt ne sejtse a másik fél.
Több ilyet láttam.
Volt olyan is, ahol tönkrement a kapcsolat, de láttam olyat, hogy a megcsalás döbbentette rá a megcsaló felet, hogy mekkorát hibázik, mennyire nem olyan ember, hogy a párját szereti, és pozitív irányba teljesen megváloztatta (de nyilván nem ez utóbbi a gyakoribb, a megcsaló fél általában már kifelé halad úgyis a kapcsolatból)
Voltam szeretoje egy ferfinak es sose derult ki. Par ev mulva mikor mar nem tartottunk semmilyen kapcsolatot, hallottam elvalt.
Szoval igyis ugyis vege lett.
Amikor engem hulyitett mèg a felesege is teherbeesett, otthon olyan nagy volt az idilli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!