Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ki, miért tart szeretőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki, miért tart szeretőt?

Figyelt kérdés
A válasz végére írjátok oda légyszi a korotokat és hogy fiú, vagy lány válaszolt. Köszi

2020. dec. 9. 16:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
41%
hányok a fiatal libáktól akik 50 korosztályú pasikkal fekszenek le Arra nem gondoltok hogy visszakapjátok z élettől az összes fájdalmat amit adtatok a szeretőtök párjának? Arra vagytok jó hogy Siófok, Badacsony hotelbe megdöngessen titeket. milliomos autó, ruha ajándék én 18 évesen azt szeretném ha 1 férjem lenne egy életen át semmi szerető. izgalom házasságban is van.
2020. dec. 11. 14:10
 12/15 anonim ***** válasza:
71%

Én úgy látom itt a 30-40 es korosztály válaszolt zömében velem együtt, a legtöbben oda is írtuk az okát.

Én nem kívánok neked (11-es) semmi rosszat viszont mindenki úgy éli az életét ahogy neki tetszik és ebbe neked sem kéne beleszólnod.

Ha neked úgy jó hogy egy férjed lesz és semmi szerető az a te dolgod, kívánom legyél boldog.

2020. dec. 11. 14:21
 13/15 anonim ***** válasza:
86%
Igen, de mi a jó ebben? szerető majd megun és dob. vagy ha idősebb lesz. nem tud sehova se menni és te ott fogsz majd sírni magányosan gyerek férj nélkül. igen nincs bele szólásom de nem öröké maradunk fiatalok sajna
2020. dec. 11. 14:31
 14/15 anonim ***** válasza:
38%
Én tartott szeretők és letojom mások véleményét, el vagyok látva éttermekkel, szobákkal, igen utolsó tudom mire gondolsz de ez izgalmas a titok az tart minket össze és a szeretőm nagyobbik gyereke tudja hogy vagyok mégse szólt anyjának mert neki a béke kell hamarosan jó barátnök leszünk
2020. dec. 11. 14:38
 15/15 anonim ***** válasza:
0%

#11-13 Vannak az életben olyan helyzetek amikor nem tehetünk róla de belesodródunk egy ilyen kapcsolatba. Ha megun és dob akkor sem dől össze a világ, őt sem én kerestem és utána sem fogom keresni a lehetőséget de ha úgy alakul akkor megtörténhet újra. Nem valószínű hogy férj nélkül maradok mivel szeretem a férjemet és tartom magam annyira okosnak hogy ez a kis megingás soha nem fog kiderülni. És az is sajnálatos hogy nem maradunk fiatalok de ezen túl sokat nem tudunk változtatni.

Egyébként az 1-es voltam.

2020. dec. 11. 15:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!