Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A felettesem szeretője lettem, mit tegyek, hogy vége legyen?
Nem feküdtünk le, de közel kerültünk egymáshoz. Újra és újra visszarántjuk egymást ebbe a helyzetbe, és nem látom a kiutat, hónapok óta ez megy. Le akarom zárni, de képtelen vagyok úgy dolgozni, mint ha mi sem történt volna.
Jöhet hideg, meleg, de az ésszerű megoldásoknak nagyon örülnék.
10: Nyugodj meg, teljesen egészséges nő vagyok. Azért vagyok így, mert csak a szex nem kell, és kapcsolatot nem kerestem, az ismerkedésekből nem lett komoly, mert nem éreztem azt, amit kellene. Nála viszont érzem, mégpedig nagyon.
Nem tudtam, hogy csak akkortól szerető valaki, ha konkrétan lefekszenek egymással a felek. Az apró kedveskedések, csók, miegymás nem számít annak?
"Nem feküdtem az ágyába, nem feküdtünk le."
Állva csináltátok? Az sem rossz.
14-es vagyok.
Nagyon ritka, hogy a nő egy ilyen helyzetből jól jöjjön ki.
90% esélye van hogy egy kaland lennél a felettesednek.
Te ettől többet akarsz.
Ezt Te is nagyon jól tudod.
2-es meg még néhányan! Úgy ugattok-mert máshogy nem lehet nevezni- szegény nőnek mintha minden apró részletét ismernétek a sztorinak plusz lenne a róla egy komplet személyiség profilotok.
Ti sokkal éretlennebbek vagytok ezek alapján. Önreflexió sem lehet sok.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!