Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretője volt egy éve a páromnak pár hónapig, nagy nehezen ezen túl jutottunk, most viszont nekem van egy viszonyom a férjem őrjöng, válással fenyeget, szerintem valamennyire jogos hogy most ő tűrje el hogy nekem van, mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
2020. dec. 2. 19:03
11/15 anonim válasza:
Azért a férfi és női megcsalás nagyon különböző. Mint a csizma meg a tehénsz@r. Ha belelépek a tehénlepénybe, max lemosom a csizmám. De ha belesz@rik a tehén akkor megette a fene az egészet :P
13/15 anonim válasza:
“Azt olvastam hogy ki kell egyenlitődjenek a sérelmek”, “jó lecke volt a férjemnek”, ez valami ovodaban tanult konfliktuskezelesi modszer? A ferjed atvagott/hazudott/gerinctelen volt, erre pedig te a megbocsajtas utan (hisz velemaradtal) ugy erzed, hogy akkor te is megteheted ugyanezt, es ezt raadasul meg jogos (?) bosszunak akarod feltuntetni. Ez aztan a hazassag, mindketten ugyesek vagytok...
Amugy. Ha most o beadja a valopert, akkor legelabb egy vagyad teljesul, a “szeretnék új lappal kezdeni”, ujra szingli lehetsz, kezdheted az uj lapot. Massal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!