Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretője volt egy éve a páromnak pár hónapig, nagy nehezen ezen túl jutottunk, most viszont nekem van egy viszonyom a férjem őrjöng, válással fenyeget, szerintem valamennyire jogos hogy most ő tűrje el hogy nekem van, mit gondoltok erről?
Ismerős a helyzet. Láttam ilyet közvetlen környezetemben.
Pasi kolléganőjével kavart, amíg a nő az első gyermeküket szoptatta otthon. Kiderült, megbocsájtott neki. Utána prostikhoz járt, többször lebukott, megbocsájtott neki.
Aztán a nőnek lett egy sokkal ártatlanabb kapcsolata. A pasi teljesen szétesett. Mert, hogy őt nem lehet megcsalni... nem, ezt csak neki szabad.
Kettős mérce. Egyébként ők a gyerekeik miatt együtt maradtak.
Ha nincs gyerek, szakítsatok, ennek semmi értelme. Bizalom már nem lesz köztetek soha.
Ez a "most ő tűrje el" önámítás.
Egyik se tűrje el a másiknak.
Most visszakapta ugyan, de a házasságotoknak annyi.
Egyikőtök sem fog bízni a másikban, egyre több lesz
a megalázó élethelyzet, a sértődés, a "megérdemli, hogy
visszakapja".
Semmi értelme.
A férjed elszúrta, te meg rátettél egy nagy lapáttal.
Jézus, ilyen nyomik minek házasodnak, de komolyan?
És neki miért is kéne eltűrnie? Azért mert neked nem volt önbecsülésed, és maradtál, ezért neki is követnie kénea besz.ariságod? Na ennyi a különbség köztetek.
Az a te döntésed volt, hogy vele maradtál, ezek szerint ez neked belefért, ő ezt csak kihasználta, hogy gyáva vagy lelépni.
Na neki meg nem fér bele, és elválik. Jól teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!