Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan buktassam le a szeretőmet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan buktassam le a szeretőmet?

Figyelt kérdés
Elegem van, hogy mindig háttérbe szorít mert fél, hogy a párja rájön, hogy vagyok neki. Nem szereti a lányt, de mivel gazdag ezért kényelmes így neki. Szeretjük egymást, viszont zavar, hogy kihasználja a másik lányt. A csajszi teljesen bele van zúgva, féltékeny is. Szóval gondolom, hogy gyanakszik. Nem szeretném ezt így folytatni. Elmondtam a “pasimnak” is. Viszont nem enged el, nem nézi jó szemmel ha mással ismerkedek. Folyamatosan bűntudatom van, ha ki akarok lépni a helyzetből. Nagyon fáj ez így nekem. Szeretném, ha kiderülne. Ha a lány továbbra is vele maradna akkor én áldásomat adom rájuk. De nekem ez teher több szempontból is. Tudom, nem erkölcsös ez az egész. Viszont én szeretnék változtatni.
2020. dec. 2. 14:47
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
67%
Ha eddig nem hagyta el a lányt, nem is fogja. Nem vagy annyira fontos neki. Viszont ezzel az álszent szöveggel ne gyere, hogy szegény lánynak meg kell tudnia, hogy milyen a pasija. 3 éve belementél a játékba, ha zavart volna, hogy a lány be van csapva, miért nem akkor borítottál? Gondolom rájöttél, hogy egy valamire voltál jó, de már arra sem és most borítanál. Ja, nem, nem csaltak meg, és soha nem lennék az eltitkolt második.
2020. dec. 2. 21:24
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem te vagy az a csaj aki a szeretője 51 éves és Karakó étterem voltatok? mert ha igen ismerlek t
2020. dec. 11. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!