Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan buktassam le a szeretőmet?
Hát rossz hírem van: én még sosem voltam megcsalva, viszont szerelmes vagyok egy házas férfibe. És még így is egy aljas dolognak tartom, amire készülsz.
Addig jó volt ez neked, amíg reménykedtél, hogy megszerzed őt. Most már rájöttél, hogy te mindig csak a második háremhölgy maradsz, ezért tönkre akarod tenni a kapcsolatukat. Hát ez elég alja húzás. Neked max. ahhoz van jogod, hogy laposkúszásban kivonulj ebből a kapcsolatból, ha már annyira le akarod zárni.
Te itt csak vesztes lehetsz, mert 3 év alatt se kellettél neki jobban, mint a másik és már nem is fogsz. Ha meg mindent borítasz, abban a pillanatban elveszted örökre a kis szerelmedet, mert egy árulóval nem fogja folytatni a l'amourt.
"Azt már nem kell tudnia, hogy én voltam."
Görény vagy, illesz ehhez a fickóhoz. Persze, te ne sérüljél, de az ő kapcsolatukat szétcsesznéd szemrebbenés nélkül.
Megnyugtatlak, a pasi el fogja mondani, hogy ki vagy. Aztán gyorsan híre megy majd...
Miért lesz ez? Mert ha TE okozod a fickónak a törést, akkor biztosan nem véd meg.
Ha le akarod zárni ezt az egészet, tedd meg. Választás elé állítod és kész. Boritékolhatod, hogy téged fog dobni (mert heti 1-2 lopott óra nem ér fel együtt éléssel), de legalább vége lesz.
Önérzetes kis ürítőzsák ez a kérdező...
Annyi esze nincs, hogy belássa, hogy neki a szexuális segédeszköz szerepe jut, így aztán most ahelyett, hogy lezárná az egészet a fenébe (mondjuk gerincet növesztene hirtelen, és kirakná a pasit), megpróbál még belerúgni egyet, aminek nagyon max az lesz a vége, hogy a pasi szakít vele is és a feleséggel is, róla meg mindenki tudni fogja, hogy semmivel nem kevésbé mocsok, mint a megcsalós pasas
Mondjuk egy biztos, hogy a kérdező a legjobb reklám a megcsalás ellen.
Komolyan, férfiként ha bármikor eszembe jutna megcsalni a párom a kérdezőre fogok gondolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!