Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van még remény?
Szex érzelmek nélküllel kezdődött az egész. De ahogy telt az idő, ő belémszeretett. Neki felesége van és gyereke, nekem egy 7 éves párkapcsolatom!
Lebuktunk... ezután a feleség választás elé állította, hogy vagy én vagy a család! Ő a családot választotta.
Mindeközben hónapokig engem hitegetett hogy így szeret úgy szeret, kis idő után már én is nagyon belezúgtam! Hónapokig ment ez az egész, hogy ő mennyire szeret, velem akarja leèlni az életét, soha nem enged el, mikor megtörtént a baj, mégis a családot választotta.
Most ő maradt a családdal, én a “párommal”, de én a szüleimhez kötöztem!
Csak vele tudnám elképzelni az életemet. Most, hogy velem lehetne, mégsincs velem, pedig minden pillanatban azt várom, hogy hívjon, hogy mégis én kellek neki!
Ők most ugye “boldogok” vagy legalábbis eljátsszák, én meg teljesen bele vagyok habarodva, csak őt várom!
Más is járt így? Van remény?!
Nem sok. A férfiak általában a feleségüket és a családot választják. Persze van kivétel. Tudok olyat,/többet is/ házasok voltak mind a ketten és elváltak. Azóta már bebizonyosodott, hogy jól tették. Kolléganőm 23 éve van azzal a férfival akivel mint szeretők jöttek össze annak idején. Egy férfi még a gyerekeit is ott hagyta az új nő miatt. Akkora volt a szerelem, a nő véletlenül terhes lett. A férfi már több mint 10 éve nem látta a 2 gyerekét. Akik azóta már felnőttek. Nem is érdeklik.
Azért ezek az esetek igen ritkák. A férjekbe mélyen bele van vésődve a család és a vagyon megtartása. A feleséget egykor valamiért elvették. A gyerekeiket látni akarják naponta, nem csak hébe-hóba. A közös vagyont meg nagyrészt ők teremtették meg. Kevés esélye van a szeretőnek.
Csak szerető voltál semmi több. Mondani bármit lehet, de a tetteknek kell hinni. Az az igazság.
Mivel a családját választotta, ami evidens, így egyértelmű, hogy csak a megalázó örök második szerepben kaptál akkor helyet, nem pedig komolyabb státuszba. Ez a szeretők sorsa. Igazából meg is érdemlik, mivel általában tudják mibe mennek bele. A férfi nem szeretett téged, csak hazudott, hogy letold a bugyid és szétted a lábad. Ennyire számitottál neki, semmi többet.
Egyébként nagyon kevés az a férfi aki egy jött ment szerető miatt elhagyja a biztos családi fészket, a feleségét és a gyerekét. Hogy miért? Mert szereti őket, a pénz és lakás, a közösen megélt évek többet érnek neki egy szeretőnél.
Esélyed az egy hatalmas nulla. Választott. Pont. Felejtsd el és vond le a tanulságokat! Házas emberrel NEM kezdünk!! Csak te húzod a rövidebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!