Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párterápiás tapasztalataitok érdekelnek. Működött nálatok megcsalás esetén is, helyrehozható a kapcsolat?
Ha eltörsz egy kristálypoharat akkor bocsánatot kérhetsz tőle, vagy még össze is ragaszthatod ha van hozzá elég türelmed. De hogy inni nem fogsz belőle az már biztos.
A megcsalás az mindig a kapcsolat végét jelenti, kivéve ha az már amúgy is kihűlt és nem számít a másik mit tesz, csak megszokásból vannak együtt.
En nem koltottem a penzt ra,de van olyan aki igen.Van akinek sikerul,van akinek nem.
En magamat rangattam ki onsegito konyvek olvasasaval.
De legjobb segito a tars oszinte megbanasa,igyekezete a jovatetelre,megvaltozasa,es az ido.
Utolso,nincs igazad.Bar itt ugysem fogjak leirni,mert szettepik a gy.k.n.
Valami egesz uj kezdete is lehet,ha mindketten akarjak.
Omladozo alapra nem lehet uj hazat epiteni,de ha foldig lerombiljak,uj alapokkal,akkor mar igen.
5-ös vagyok
Tökéletesen igazad van, ha földig rombolják és teljesen új alapokra helyezik akkor lehet új kapcsolatot építeni megcsalás után is. Főleg a bizalmat kell felépíteni.
Tudod ez mennyire ritka? Az emberek nagyon nehezen változnak meg. Ha egy kapcsolatban a megcsalás csak egy botlás volt akkor menthető de ha előre kitervelt vagy rendszeres akkor annak vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!