Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöttem hogy megcsal a barátnőm, milyen bosszút álljak rajta?
Az a sztori röviden, hogy bár ő nem tud róla, de rajtakaptam hogy megcsal. Két éve vagyunk együtt, én eddig azt gondoltam hogy minden okés, együtt élünk, terveztük a jövőt, minden szupernek tűnt egészen addig mig ki nem derült hogy félrekúr. Én azóta is ugyanúgy viselkedem vele mint eddig, kb. 2 hete történt az ominózus felismerés, de mivel azóta is teszi a szépet és a jót, komoly bosszút akarok rajta állni. Engem ugyan jól leplezem előtte, de mélyen nagyon bánt a dolog.
Arra gondoltam, hogy reggel úgyis mindig én csinálom neki a kávét, gondoltam egy kis hashajtóval megfűszerezném hogy sietős legyen a munkába érése. Otthon reggel úgyse nagywc-zik soha, gyanítom hogy bent szokott a munkahelyén. És mivel sokat utazik, szoríthatná a feszes kis farpofáit.
De várom még tőletek is a bosszúötleteket. Mindenképp egy olyat kéne amit megemleget.
24F
1. Nem tudjuk a sztori azon oldalát, hogy vajon miért ment/jár félre. Arról egy szót sem tudunk, hogy például te ellátod-e rendesen a baját, lelki társ vagy-e. És a lány azért megy félre, mert te valamit nem adsz meg neki. Az megint más kérdés, hogy a lánynak ilyenkor vagy meg kéne ezt neked mondani vagy neki szakítani.
2. De tegyük fel, hogy veled minden oké, mindent megadsz neki, csak szereti a fаszt a melletted. Vagy, te megadod a lelki részét a dolognak, valami nemi életet és éltek, de az a fickó valamit jobban csinál neki, mint te. Ez nem a te hibád, mert a kémiának ilyen szempontból nincs magyarázatja. Pl.: neki nagyobb a szerszáma, nem tudsz mit tenni.
3. Ha te nem érzed magad hibásnak és hiszel a bizonyítékoknak, akkor a legédesebb bosszú az nem ilyen kisiskolás megfоsаtоm, hanem az, hogy ő egyik délután már a félig üres lakásba ár haza, egy cetli várja, hogy legyetek boldogok.
4. Ha a csaj érzi a vesztét, ő fog teperni. Ha nem teper, akkor szаrik rád, te meg örülhetsz, hogy egy ilyentől megszabadulhatsz.
Pont az lenne a legjobb ha szó nélkül lelépnél, tiltanád minden elérhetőségét. Ha nem tud róla hogy tudsz a félrelépésről, nem kicsit fog meglepődni.
A B opció hogy ugyanúgy távozz, csak előtte még tolj egy barnamedvét a lakás közepére. :D
Ne koltozz el.
Tarts te is szeretoket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!