Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Rájöttem hogy megcsal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rájöttem hogy megcsal a barátnőm, milyen bosszút álljak rajta?

Figyelt kérdés

Az a sztori röviden, hogy bár ő nem tud róla, de rajtakaptam hogy megcsal. Két éve vagyunk együtt, én eddig azt gondoltam hogy minden okés, együtt élünk, terveztük a jövőt, minden szupernek tűnt egészen addig mig ki nem derült hogy félrekúr. Én azóta is ugyanúgy viselkedem vele mint eddig, kb. 2 hete történt az ominózus felismerés, de mivel azóta is teszi a szépet és a jót, komoly bosszút akarok rajta állni. Engem ugyan jól leplezem előtte, de mélyen nagyon bánt a dolog.

Arra gondoltam, hogy reggel úgyis mindig én csinálom neki a kávét, gondoltam egy kis hashajtóval megfűszerezném hogy sietős legyen a munkába érése. Otthon reggel úgyse nagywc-zik soha, gyanítom hogy bent szokott a munkahelyén. És mivel sokat utazik, szoríthatná a feszes kis farpofáit.

De várom még tőletek is a bosszúötleteket. Mindenképp egy olyat kéne amit megemleget.

24F

2020. nov. 20. 00:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Pedig húzz csak el. Azon fog a legjobban meglepődni, ráadásul nem fogja tudni miért, biztos lesz pár kellemetlen napja, amikor ezen fog gondolkodni.
2020. nov. 20. 12:26
 22/28 anonim ***** válasza:
97%
Nem kell ide bosszú, azt majd megszenvedi nélküled valamely úton. Azért remélem, hogy a kedves barátnődnek van vagy lesz bűntudata, mert az én ex barátomnak nem volt.
2020. nov. 20. 13:16
 23/28 anonim ***** válasza:
73%
ha egy pasasnak nincs lakása és magamhoz kéne költöztetni, az elvárnám, hogy belsőleg kompenzálja, olyan legyen a személyisége, aki normális. a kis bosszútervedből is látszik hogy agyilag zokni vagy, szóval se pénzed, de még személyiséged se egy nagy szám. Nem csoda hogy megcsalt. valószínűleg lassan úgyis lapátra fogsz kerülni, mert egy nő akkor csinál iylet ha már nem elég neki a pasi, és te már nem vagy elég. Felesleges a bosszún agyalnod, inkább ülj le dolgozni, hogy legyen lakásod, mert azt hamarabb eléred, mint hogy valami nagy jellem váljon belőled...
2020. nov. 21. 18:31
 24/28 anonim ***** válasza:
97%
Inkább a költözésed tervezd, mert biztos, hogy hamarosan szakítani fog a csaj.
2020. nov. 21. 19:24
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem tudjuk a sztori azon oldalát, hogy vajon miért ment/jár félre. Arról egy szót sem tudunk, hogy például te ellátod-e rendesen a baját, lelki társ vagy-e. És a lány azért megy félre, mert te valamit nem adsz meg neki. Az megint más kérdés, hogy a lánynak ilyenkor vagy meg kéne ezt neked mondani vagy neki szakítani.

2. De tegyük fel, hogy veled minden oké, mindent megadsz neki, csak szereti a fаszt a melletted. Vagy, te megadod a lelki részét a dolognak, valami nemi életet és éltek, de az a fickó valamit jobban csinál neki, mint te. Ez nem a te hibád, mert a kémiának ilyen szempontból nincs magyarázatja. Pl.: neki nagyobb a szerszáma, nem tudsz mit tenni.

3. Ha te nem érzed magad hibásnak és hiszel a bizonyítékoknak, akkor a legédesebb bosszú az nem ilyen kisiskolás megfоsаtоm, hanem az, hogy ő egyik délután már a félig üres lakásba ár haza, egy cetli várja, hogy legyetek boldogok.

4. Ha a csaj érzi a vesztét, ő fog teperni. Ha nem teper, akkor szаrik rád, te meg örülhetsz, hogy egy ilyentől megszabadulhatsz.

2020. nov. 24. 19:27
 26/28 anonim ***** válasza:
89%
Örülni fog hogy megszabadul tőled ,nyilván már azon agyal hogy dobjon ki....Te meg lúzerka vagy....
2020. nov. 24. 21:04
 27/28 anonim ***** válasza:
88%

Pont az lenne a legjobb ha szó nélkül lelépnél, tiltanád minden elérhetőségét. Ha nem tud róla hogy tudsz a félrelépésről, nem kicsit fog meglepődni.

A B opció hogy ugyanúgy távozz, csak előtte még tolj egy barnamedvét a lakás közepére. :D

2020. nov. 27. 00:48
 28/28 anonim ***** válasza:
19%

Ne koltozz el.

Tarts te is szeretoket.

2020. dec. 2. 01:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!