Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi mindig letagadja ha félrelép?
Különböző válaszokat kaptál, mert az élet is ilyen: van, aki beismeri, sőt előhozza. Van, aki tagadja, de ha bizonyítékot tartasz az orra alá, akkor valamilyen kifogást talál (általában a párját okolja, mert ..., mert...).
Kedves Kérdező! A nem alátámasztott féltékenység totálisan tönkre teheti a házasságot, párkapcsolatot. Mennyire szereti a lányát? Babonás? Hisz abban, hogy ha valaki életére hamisan esküszik, akkor az rajta vagy a lányán csattan?
Nagyon idős vagyok, van élettapasztalatom. Azt tanácsolom, hogy előbb győződj meg a valóságról, tőle ne kérdezgess semmit ezzel kapcsolatban, mert visszafelé sülhet el. Legyen türelmed ahhoz, hogy magad (vagy valóban nagyon megbízható személytől) győződj meg a valóságról és csak ennek biztos tudatában dönts. Te is csak sejted. Milyen jelek alapján?
Kedves kérdező!
'' Régebben a telefonjáról kitöröltem az összes női nevét hát engem ne nézzen hülyének. Azóta telefonja sincs nem engedem neki.''
Most őszintén,van így értelme ennek a kapcsolatnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!