Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy pasi mindig letagadja ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pasi mindig letagadja ha félrelép?

Figyelt kérdés
A párom szerintem megcsalt többször is. Konkrét bizonyítékom nincs rá. A múltkor kérdeztem töle , hogy megcsalt e valamikor,azt mondta soha nem tenne velem ilyet és hogy a kislányunkra is megesküszik. Szerintetek hihetek neki?
2020. nov. 15. 09:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hiszel vagy a szemednek? :D
2020. nov. 15. 17:38
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőmnek előttem volt egy nős pasi szeretője,aki még azutánis írogatott neki ,miután velem összejött.Egyszer elkaptam ezt a pasit,hogy volt-e viszonya a párommal,megesküdött a gyerekei életére,hogy soha semmi köze nem volt hozzá,pedig a páromtól tudtam az ellenkezőjét.Én nem kértem,hogy bármire is esküdözzön,csak úgy megesküdött a gyerekei életére,persze a saját életére nem esküdözött. Ezzel csak azt akarom mondani,hogy aki igazán gerinctelen féreg,annak semmi se szent.
2020. nov. 17. 18:03
 13/18 anonim ***** válasza:
A férjem is megesküdött a gyermeke életére. 2 nő esetében is. Gond és lelkiismeretfurdalás nélkül.
2020. nov. 18. 05:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem mindenki tagadja.
2020. nov. 18. 10:18
 15/18 anonim ***** válasza:

Különböző válaszokat kaptál, mert az élet is ilyen: van, aki beismeri, sőt előhozza. Van, aki tagadja, de ha bizonyítékot tartasz az orra alá, akkor valamilyen kifogást talál (általában a párját okolja, mert ..., mert...).

Kedves Kérdező! A nem alátámasztott féltékenység totálisan tönkre teheti a házasságot, párkapcsolatot. Mennyire szereti a lányát? Babonás? Hisz abban, hogy ha valaki életére hamisan esküszik, akkor az rajta vagy a lányán csattan?

Nagyon idős vagyok, van élettapasztalatom. Azt tanácsolom, hogy előbb győződj meg a valóságról, tőle ne kérdezgess semmit ezzel kapcsolatban, mert visszafelé sülhet el. Legyen türelmed ahhoz, hogy magad (vagy valóban nagyon megbízható személytől) győződj meg a valóságról és csak ennek biztos tudatában dönts. Te is csak sejted. Milyen jelek alapján?

2020. nov. 18. 15:39
 16/18 A kérdező kommentje:
Azért gondolom ezt mert a párom legjobb barátja azt mondta hogy megcsalt. A barátja már sokszor hazudott nekem a párommal kapcsolatban de szerintem ebben a dologban nem hazudik. Kérdeztem a páromat azt mondta soha nem tenne velem ilyet meg hogy szarul esik neki hogy nem bízok benne és pont egy olyan személynek hiszek aki már sokszor hazudott
2020. nov. 19. 10:58
 17/18 A kérdező kommentje:
5 éve vagyunk együtt és pár hónapja történt , hogy más néven szólított pontosabban beszélgettünk a barátainkkal és nem a nevemet mondta , hanem az exének a nevét. A barátaink előtt nem akartam vitát, de miután elmentek rákérdeztem,hogy ez mégis hogy van azt mondta nyelvbotlás volt nem tudja miért mondta. Igazából ki nem állhatja az exét ha meglátja az utcán akkor is mondja nekem hogy de utálja rosszul van tőle. De akkor is szerintem tuti hogy megcsalt. A múltkor is beszélgetett egy szőke hajú nővel a Tescóba míg én bementem a probafulkebe kijöttem látom beszélget. Odamentem hogy ki az azt mondta dolgozott annál a nőnél. Hát biztos hogy vele is megcsalt. Régebben a telefonjáról kitöröltem az összes női nevét hát engem ne nézzen hülyének. Azóta telefonja sincs nem engedem neki.
2020. nov. 19. 11:10
 18/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

'' Régebben a telefonjáról kitöröltem az összes női nevét hát engem ne nézzen hülyének. Azóta telefonja sincs nem engedem neki.''

Most őszintén,van így értelme ennek a kapcsolatnak?

2020. nov. 23. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!