Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak, új vagy régi?
Megismertem egy srácot 3 hónapja, az elején még alig beszéltünk, de mostanában egyre többet, és megkedveltem.
Találkozgattunk (egyébként nem történt semmi) ,
aztán átmentem hozzá, filmet nézni, és én az ágyon ültem ő a székben és simogattam a lábammal a lábát és ő is simogatott a végén meg a kezet is fogtunk és egymás kezét simogattuk, más nem történt.
Egyébként nagyon jó érzés volt, még soha nem éreztem ilyet. Furcsa volt. De egyébként nem nagyon tudunk sokat jókat beszélgetni, vagy csak idő kell hogy felóldodjunk.
Külsőleg teljesen ellentéte a páromnak, izmos és kopasz fekete hajú.
Velem nagyon kedves, és tetszek neki, félek hogy szerelmes lesz belém... Félek hogy én is, mert egyre többet gondolok rá,félek hogy nálam ez csak egy fellángolás, újdonság érzés. Nála már nem biztos.
Párommal 4 éve vagyunk együtt elején nagyon jó volt , boldogok voltunk, megvolt a plusz folyton beszélgettünk visszatekintve vele jobb volt az eleje , kezdetek.
De mostanában olyan megszokott lett, szexnél nem érzek már semmi pluszt, vagy amikor hozzám ér. De mégis a kapcsolat olyan kb :viccelődés, bármilyen témáról tudunk beszélni, ő nagyon ragaszkodó, és szeret engem, kedveskedéssel, mutatja ki.Csak nincs semmi program, (másik srác eljárkálósabb)
közös idő amivel táplálhatnánk a tüzet, inkább átváltott megszokottá. És furcsa lenne ha nem vele lennék.Szeretem őt.
Aki több éves kapcsolatban van tudja milyen.
Azt hiszem a szexen kívül más probléma nincs,
És szerintem a másikkal szeretném ezt pótolni, és azt hiszem nem leszek belé annyira szerelmes mint a páromba.
Mit tegyek? Ha csak barátok maradnánk a srácnak okoznék fájdalmat mert ő többet akar, plusz ha találkozgatnánk lehet nem bírnánk ki hogy ne legyen semmi.
Vannak kétejeim vele kapcsolatban, nem ismerem igazán, milyen lehet vele kapcsolatban lenni, vele is átvált majd ilyen megszokott dologgá csak az eleje új?
Ha párommal maradnék, akkor jó lenne és kiverhetném a fejemből a másikat. De a szex akkor sem lenne jó.
Kit? Senkit. A jelenlegi pároddal nem vagy megelégedve, bár a te hibád, ha nem tudsz kommunikálni vele. Az új meg te mondtad, hogy nem lenne olyan...
Azért sokat elmond rólad, hogy a párod mellett eljárogatsz máshová simogatni valakit... :/ Fordítva neked nem lenne ez hulla gáz? Csak mert szerintem te magad sem tudod, mit akarsz igazán..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!