Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy gond, ha egy rosszul működő toxikus párkapcsolatban a férfi megcsalja a párját? (Lent)
Hahahhahhhahahahahahah
Na most mondjuk, hogy igaz, amit mond és egy elmebeteg az asszony ÉS még csalja is, hogy esetleg nem lehetne elképzelni egy megbeszélést, hogy mivel mindketten másik kapcsolatban vannak ezért akkor láthassa a gyerekeit amikor akarja pl.? Ja nem? :D
Hát abból ott minimum az egyik dolog nem stimmöl :D
Az enyém is teletömte a muff fejét, hogy milyen szemét vagyok de amikor arra került a sor amikor elegem lett és a férjemet megkértem, üljünk le négyesben a drága férjével és dumcsizzuk meg a dolgokat, akkor meg úgy futott, mint a nyúl!
Kiderült, hogy a férje mit se sejtett az afférból, mert ki akarta menteni asszonyka a pénzét a közös bizniszből. Jaj jaj szegény mindenki, megégeti magát, aki ilyet csinál. Ezért szoktak fosni.
Szerintem asszonyka nem gonosz csak te most éppen izgi vagy. Hidd el, hogy karácsonykor boldogan fogják majd egymás kezét a kandalló tűz pattogásánál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!