Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nektek megcsalás? Ti meg tudnátok bocsájtani?
Párommal különböző okok miatt nem élünk együtt még nem volt lehetőségünk összeköltözni. A korlázotások idején áprilisban a szüleivel volt külön én pedig az én szüleimmel. Mivel anyukám és apukám is az egészségühyben dolgozik ezért megbeszéltük h a vírus miatt inkább ne találkozzunk olyan sokszor, ki tudja mit hoznak haza a korházból, ő meg hazaviszi a szüleinek..
Szóval különböző városban voltunk, és ő nagyon jóban lett egy másik lánnyal akit már régóta ismert. Találkoztak sétálni, vagy átment hozzájuk ebédelni és a csaj is átment hozzájuk ,találkozott a barátom szüleivel, tesójával..teljesen véletlenül tudtam meg ezt most egy ismerősömtől, hogy ők ilyen"jóban" voltak... valahogy ezekután nem tudom elhinni, hogy a haverkodáson túl nem történt közötttük más is..
Ti hogy kezelnétek ezt a helyzetet?
Nem megcsalás, vagyis nem tudni, hogy volt-e bármi.
De a tény, hogy elhallgatta kinyírja anynira a bizalmat, hogy szétessen a kapcsolat. Itt ez az igazi baj. Én hátbaszúrva érezném magam, mert titkolózik.
NEM volt lehetőségünk együtt tölteni a azt az időt, teljesen mindegy mennyire próbálkoztam vna vagy nem. Egy felnőtt ember tudjon már 2 hónapot meglenni "egyedül", és egyébként így is találkoztunk.
Nagyon idióta vagy ebből az írásodból kiindulva.
*. És akkor akadt más, aki viszont mellette volt, és te most azon görcsölsz, hogy volt-e testiség közöttük... Szerintem ebben a helyzetben ez a legjelentéktelenebb kérdés. Miért nem voltál TE ott, miért nem volt benned késztetés, hogy ott kellene lenned???*
ha hetekig nem tudok találkozni a párommal akkor az én hibám h félremegy abban az időben mert én nem voltam mellette? ez komoly?:D
"Egy felnőtt ember tudjon már 2 hónapot meglenni "egyedül" - ez igaz... csak akkor mi a fenének van párkapcsolata, ha pont a bajban marad egyedül? Innen próbálj kiindulni...
"ha hetekig nem tudok találkozni a párommal akkor az én hibám h félremegy abban az időben mert én nem voltam mellette? ez komoly?:D" - nézd, el lehet rugózni ezen, hogy kinek mi a hibája, de tény, hogy az egy diszfunkcionális párkapcsolat, mert pont a legalapvetőbb funkcióját nem tölti be.
Nem megcsalas, bar a szo teljesen mast jelent mindenkinek, szoval mindegy is.
De engem is zavarna, es elgondolkoznek par dolgon.
Eloszor is, semmi ertelme a kapcsolatodnak, ha nem hiszed el, amit mond. Hiszen ugysincs mas valasztasod, a fejebe ugyanis nem latsz bele.
Masodszor, jo par draman at kellett mennem ahhoz, hogy rajojjek, hogy ha valaki nem oszinte velem, az az en felelossegem is. Ha egyszer-ketszer jol megbanta, hogy oszinte volt, mert pl. hisztiztel, akkor eleg valoszinu, hogy harmadjara inkabb elhallgatja a dolgot.
De ezeket leszamitva en is rohadt feltekeny lennek a helyedben:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!