Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha a pasitok lefeküdne egy másik pasival és úgy csalna meg, az nagyobb sokk lenne nektek, mintha egy nővel csalna meg, vagy számotokra nincs különbség?
Figyelt kérdés
2020. okt. 17. 09:17
12/25 anonim válasza:
A meleg társkeresőkön csomó olyan biszex és "kíváncsi heteró" pasi van, aki a nője mellé keres diszkréten férfi szexpartnert... Gondoltam szólok, lányok:D
13/25 anonim válasza:
undorít, de nem az hogy pasival van, hanem hogy alibinek, kamukapcsolatnak hazsnált, pedig nem is a nőkhöz vonzódik. Nem igaz hogy hipp hopp kiderül valakiről hogy meleg, már általánosban is éreznie kellett hogy kikhez vondózik és vállalja akkor fel magát minél hamarabb, még ha csak önmaga előtt is. Ne kísérletezgessen velem...
14/25 A kérdező kommentje:
Nem biztos, hogy minden esetben melegek, lehet, csak "kíváncsi heterók". :D
2020. okt. 17. 11:29
15/25 anonim válasza:
Nagyobb sokk lenne, de nem azért, mert homofób vagyok, hanem mert heteró és ilyen párt is szeretnék magam mellé.
16/25 anonim válasza:
kiváncsi heteró? ennyi erővel mindent meglehet dugni kecskétől az autó kipufogócsövéig. aki nem tud határt húzni az életében tudatosan, az szánalmas...
17/25 anonim válasza:
Az én önbecsülésemen kisebb csorbát ejtene egy férfi, mint egy nő. Farkat növeszteni akkor se tudok ha nagyon akarom, így ez kevésbé bántana, mint, hogy a szomszéd Julcsinak kerekebb a segge, vagy, hogy Klári jobban mutat miniszoknyában.
A végkimenetel szempontjából mindegy lenne, ígyis, úgyis szakítanék és egy féregnek tartanám a megcsalás miatt.
18/25 anonim válasza:
Nagyobb sokk, mert nem hittem volna, hogy biszex. De a szomorúság kisebb lenne bennem, mert egy nőt vetélytársnak tekintek, és azon kattognék, hogy miben volt jobb nálam. Egy férfi meg ilyen szempontból nem összehasonlítható.
19/25 anonim válasza:
Nem tudnám a klasszikus értelemben vett megcsalásnak venni. Viszont megundorodnék tőle. Akárhányszor ránéznék, beugrana, hogy épp egymásban vannak egy pasival.
Pedig nincs bajom a melegekkel.
20/25 anonim válasza:
Nincs bajod a melegekkel, de MEGUNDORODNÁL tőle, ha kiderülne, hogy biszex... mesélj még kérlek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!