Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reális, hogy nem csalta meg a pasi és komoly a kapcsolat?
Figyelt kérdés
7 éve vannak együtt, a srác fiatalabb, mint a nő, a nő már 30-hoz közeledik (29 éves). Az elején távkapcsolatuk volt 3 évig, amiben 2 hetente tudtak találkozni. A nő azt gondolja, hogy komoly kapcsolat és soha nem volt megcsalás, és esélye van annak, hogy megtartja a férfit halálig.
Szerintetek ebben a felállásban ez nem egy álomvilág inkább?
2020. okt. 11. 13:47
21/23 anonim válasza:
Nem véletlen, hogy nincs nőd! Ne mások boldogságát irigyeld, attól neked soha az életben nem lesz jobb.
22/23 anonim válasza:
25 éves voltam, mikor megismertem az exemet, ő (fiú) akkor 22 volt. 7 nagyszerű évünk volt együtt, ma sem csináltam volna másképp. Nem a korkülönbség miatt szakítottunk. Aztán megismertem a férjem, ő 2 évvel fiatalabb nálam, vele 10 éve vagyunk együtt. Semmi kedvem nem lenne egy 50-es pasival élni most.
23/23 anonim válasza:
Három év korkülönbség nem a világ, nem ezen múlik egy ember érettsége. Férjem 4 évvel idősebb, de lánykoromban volt nálam fiatalabb és jóval idősebb partnerem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!