Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Reális, hogy nem csalta meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reális, hogy nem csalta meg a pasi és komoly a kapcsolat?

Figyelt kérdés

7 éve vannak együtt, a srác fiatalabb, mint a nő, a nő már 30-hoz közeledik (29 éves). Az elején távkapcsolatuk volt 3 évig, amiben 2 hetente tudtak találkozni. A nő azt gondolja, hogy komoly kapcsolat és soha nem volt megcsalás, és esélye van annak, hogy megtartja a férfit halálig.

Szerintetek ebben a felállásban ez nem egy álomvilág inkább?

2020. okt. 11. 13:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%

"Egy nő nem illik még vele egykorú pasikhoz sem"

Na ne mond. Nem mindenki bukik a vénségekre.

2020. okt. 11. 14:31
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Hagy döntse el már mindenk,hogy milyen korúval van együtt.Nekem 20éve mindig csak idősebb pasijaim voltak.Tőlem idősebb nőknek meg fiatalabb a férjük.Most akkor mi lesz?Máglyára velük?
2020. okt. 11. 14:31
 13/23 A kérdező kommentje:
Döntsék csak el, csak aztán pofa be, ne legyen sírás, és ne keressék az előtte kiselejtezett pasikat. :)
2020. okt. 11. 14:36
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Szóval kiszúrok magammal és szánalmas is vagyok, mert 20 körül vagyok, és kb. velem egykorú a barátom, nem egy negyvenes apámkorú fazon. Értem. Kösz, vagy mi.
2020. okt. 11. 14:43
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

"a nő már 30-hoz közeledik (29 éves)"

A pasi is, nem?

2020. okt. 11. 14:43
 16/23 A kérdező kommentje:

Nem, a pasi 26 éves.

És igen, kiszúrtok magatokkal. Senki nem mondta, hogy 40-es kell, de azért jó, ha van egy 10 év a férfi javára, ha jót akartok magatoknak.

2020. okt. 11. 14:45
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Szegény csajt sajnálom csak,hogy ilyen idiótával hozta össze a sors,mint te.Ugye nem gondolod komolyan,hogy ha szakítanának is,veled állna össze?Lassan 40 leszek,de sose sírt a szám,csak a saját hülyeségem miatt.Voltak idősebb palija,akikkel viszonyom volt,de járni nem jártam volna egyikkel sem,nemhogy házasság,gyerek.Annyival nem jobbak,mert idősebbek.Koloncot meg nem veszek a nyakamba.
2020. okt. 11. 14:53
 18/23 anonim ***** válasza:
87%
Miért jobb? Engem baromira nem vonzanak, sőt, inkább taszítanak az idősebbek.
2020. okt. 11. 14:54
 19/23 anonim ***** válasza:
90%

" de azért jó, ha van egy 10 év a férfi javára, ha jót akartok magatoknak."

Én speciel szóba sem állok 10 évvel idősebbel. Menj a saját korosztályodhoz.

2020. okt. 11. 14:55
 20/23 anonim ***** válasza:
85%

Hát nekem sem kéne 10 évvel öregebb pasi. Kifejezetten szeretek a párommal menni szórakozni, de egy 10 évvel idősebb akkor menne haza a buliból, mikor én indulnék.

Nem ez a döntő nyilván, ez csak egy példa volt.

2020. okt. 11. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!