Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem megcsalt egy 21 eves csajal aki hazas nő es van egy 2 eves fia osszekoltozkek mar 2 honapja. A csaj a férjet ki rakta a kozos alberletbol es a férjem vette at a helyét. Férjem 31 éves es van egy kozos gyermekunk en 38 eves vagyok. At meneti?
Ferjem 30 volt amikor megcsalt egy 19eves csajjal, nalunk 2 gyerek volt es mogottunk is 10ev.
A mi sztorinkban rogton osszekoltoztek, mi elvaltunk, ok osszehazasodtak, lett 2 gyerekuk majd elvaltak. Ott a csaj reszerol multak el az erzelmek evekkel kesobb. Senki nem tudja megjosolni h a szeretok 2honap mulva kikerulnek a kepbol vagy ok lesznek az uj felesegek.
#44 annyit kertem tole h ket hetig ne irogasson mar, amig lezarjuk a ferjemmel a kozos dolgainkat, ezt sem sikerult betartania, majd pont a cibalas segit. Ezt csak meltosaggal lehet elengedni szerintem. Eltelt par ev, amikor en ferjhez mentem, ok valtak, most o egyedulallo anya es sziv mindennel amivel en megkuzdottem akkor 2 picivel, leszamitva hogy semmilyen vegzettsege nincs es most tanul szakmat gyes alatt. Az elet elrendezi es meg csak nem is kivantam ezt nekik soha.
19evesen amugy is azt hiszi az ember h mindent tud, hiaba gyozkodtem volna barmirol. A ferjemnek kellett volna okosan merlegelnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!