Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem megcsalt egy 21 eves csajal aki hazas nő es van egy 2 eves fia osszekoltozkek mar 2 honapja. A csaj a férjet ki rakta a kozos alberletbol es a férjem vette at a helyét. Férjem 31 éves es van egy kozos gyermekunk en 38 eves vagyok. At meneti?
Nem átmeneti. Valamiért nem kedvel, esetleg megutált. Akit szeretünk nem hagyjuk ott. Esetleg néha más ízű fagyiba is belenyalunk, de nem költözünk.
Nekem is 7 évvel volt idősebb a feleségem. Nem kedveltem. 10 éve elköltöztem. Én sem váltam el. Minek? Nősülni nem akarok.
Ötvenes F
17-18 éves fiúval vállaltál gyereket 24-25 éves létedre. Ez egy nagyon elhamarkodott és veszélyes döntés volt, nehezen tudom elképzelni, hogy előtte évekig együtt voltatok, biztos vagyok benne, hogy ő még nem volt kész az apaságra, csak a közösségi nyomás hatására belement a házasságba, és próbált apa lenni. Egy éppen érettségiző srác hogyan tartja el a családot, hogyan tanul tovább, készül fel az életre, nevel egy gyereket, amikor tulajdonképpen még ő is az?
Szerintem ez a kapcsolat elejétől halálra volt ítélve egy általad/közösen meghozott döntésnél (amelynél neked kellett volna okosabbnak lenned). Megcsalásra nincs mentség, de csodálom, hogy egyáltalán eddig kitartott a kapcsolat, lépj tovább, még van lehetőséged párt találni, tanulj a hibáidból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!