Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, amikor egy családos embernek titkos vagy éppen megbeszélt szeretője van? Mennyire gyakori az ilyesmi?
46-os: Néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Sokan olyan profin tudják magukba fojtani a bánatukat (fojt pontos 'j', folyt a víz 'ly', mielőtt belém köt valaki), hogy senki észre sem veszi rajtuk a szenvedést.
Egyszerűen a szótlansággal és sunyisággal a másik idejét rabolod.
47 es. Ez nem teljesen igaz. Én rengeteg párt ismerek, akiknél csak néztem azon, hogy már mindenki tudott a megcsalásról, csak maga az érintett nem.
Szerinted vajon miért??? Mert nem akart róla tudni. Miért? A gyerek miatt, a család együttmaradása miatt, a szexhiány miatt, a " nem akarok szexelni az urammal" miatt, a nem kívánom amúgy sem a szexet miatt, a pénz mitt, a ház miatt, a hitel miatt, a munkahelye miatt, a hova mennék a gyerekkel miatt, a hova menne az uram lakni egyedül miatt, a nem láthatja az apját a gyerek miatt, a szomszédok es még ki tudja mennyi oka van.
Ja, igen elém áll az uram hogy ő megcsal engem, vegyem már észre. Bakker, vége mindennek, nem alázhatom magam porig hogy maradok.
"Én rengeteg párt ismerek, akiknél csak néztem azon, hogy már mindenki tudott a megcsalásról, csak maga az érintett nem.
Szerinted vajon miért??? Mert nem akart róla tudni."
Vagy mert nem szólt neki senki. Nem minden megcsalást könnyű észrevenni. Van, ahol túl hosszú pórázon van a másik, azt hazudja, hogy elmegy a haverokkal sörözni, aztán közben henteregni megy.
Az a férfi aki tartósan megcsalja a feleségét otthon is figyelmesebb.
Mondjuk az a kiinduló helyzet, hogy a férj heti 2-szer szexelne a feleség meg havi 1-szer. Férj szenved a kuncsorgás miatt is, tudja, hogy a neje fegyverként, zsarolásra is használja ellene ezt. /Új autó, laptop kell, tessék túl órázni! Nem számolsz le fillérre a fizetéseddel!/ No, akkor még az a havi sem lesz! Viszont ha férj becsicskul akkor többször p.nához juthat. Válni férj nem akar, ott vannak a gyerekek, meg a főleg általa összekapart vagyon. Beújít egy szeretővel. Mindenki jól jár.Férfi nyugodtabb, jobb kedvű, kiegyensúlyozottabb lesz. Nem érzi úgy, hogy állandóan meg kell alázkodnia a felesége előtt. Ugyanakkor bűntudatból még többet ad neki. "Igen drágám, meglesz az új autó", Igen drágám, kifestem a szobát amilyenre akarod." A nőnek is jobb, van egy jó fej férje aki mindenben a kedvében jár. Ugyan mit kellene észrevennie? Hogy a férfi aki eddig is a tenyerén hordozta, most még inkább. Elégedetten veszi tudomásul, hogy férje már nem háborog a hatalmi viszonyok miatt, nem nyúzza állandóan a szexel. Amikor viszont van, akkor igen figyelmes vele.
Olvassatok a témáról, nagyon sok házasságot a szerető megléte tart össze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!