Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak,jobb vagy rosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak,jobb vagy rosszabb lett egy viszony után a házasságotok?

Figyelt kérdés

Akinek volt tapasztalata...

Több évnyi viszony aminek vége lett....

Ezek után rájöttél,hogy mégis az "asszony" kell?

Vagy igenis hiányzott a szeretőd és rájöttél, hogy vele szeretnél élni?

Otthon feszültebb voltál? Esetleg kihatott a szakítás a feleséggel való kapcsolatra,akár szex stb?

2020. szept. 15. 00:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Bár, én nő vagyok.

De nekem nem lett jobb a kapcsolatom utána.

2020. szept. 15. 08:35
 12/19 anonim ***** válasza:
92%
Jobb utana nem lesz. Hianyzik majd a napi kontakt. A titkos kis uzenetek a kielegules. Aztan ez miatt egyre nehezebb lesz elviselni az otthoni legkort. Nem hiaba tart evekig egy egy viszony
2020. szept. 15. 11:30
 13/19 anonim ***** válasza:
52%
Poliamór vagyok. Végig tudtam, hogy az asszony is kell, csak kell más is. Jobb lett, sokat beszélgettünk utána.
2020. szept. 15. 13:09
 14/19 anonim ***** válasza:
81%

Poliamór... 🤦‍♂️ Attól, hogy ilyen kacifántos nevet adsz egy elmebajnak, még ugyanúgy degenerált maradsz.

Hallod, amúgy esküszöm, te vagy a legirritálóbb kommentelő az egész oldalon. Oravecz Nóra anonim verziója.

2020. szept. 15. 13:28
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Poliamor. Hmm ez tetszene az exszemnek is, mindenféle nővel digi- dugi paralell, a szerelemre hivatkozva. 😁

Hát persze, nagy szíve volt neki is, sokan elfértek benne.

Sok balek pincsi tini csaj meg belemegy, mert poliamornak lenni olyan jó. 😄

2020. szept. 15. 17:29
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Poliamor,mint a szektások.Kitalálnak valamit és hiresztelik,hogy ez mennyire jó.

Ja olyan jó önfeledten dugni mindenkivel,nulla érzelem.

Persze csak az érzelmeket nem lehet elfolytani,valaki mindig sérülni fog.

2020. szept. 15. 17:33
 17/19 anonim ***** válasza:
Én pasiként pont most kezdtm bele egy viszonyba. Egyelőre kezdem a páromat felértékelni mert akivel találkozgatunk neki elég sok rossz tulajdonsága van . Még nem feküdtünk le, de valószínűleg az fogja eldönteni hogy mi lesz...
2020. szept. 17. 10:54
 18/19 anonim ***** válasza:

Csak hogy ilyet is olvassatok.

Kereken 10 eve tortent.23 ev hazasag utan a megcsalas.

Valni akartam,de megis egyutt maradtunk.

A fiatal ketgyerekes szereto koppant.De o is egyutt maradt a parjaval,es gyorsan szult egy 3.at is.

A mi gyerekeink mar akkor is nagyok voltak,nem miattuk maradtunk egyutt.

Azota kirepultek,mi meg eljuk az eletunket,es még most sem vagyunk oregek,52 es 53 vagyunk..

2020. szept. 17. 13:23
 19/19 anonim ***** válasza:
Akinek egyszer már volt viszonya,benne van a hajlam,hogy máskor is legyen.Ha gondok lesznek,unalmasnak érzi a kapcsolatot majd elfog játszani a gondolattal mi lenne ha megint megtenné...és meg ia teszi főleg ha tudja úgyis meglesz bocsájtva.
2020. szept. 20. 11:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!