Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak,jobb vagy rosszabb lett egy viszony után a házasságotok?
Akinek volt tapasztalata...
Több évnyi viszony aminek vége lett....
Ezek után rájöttél,hogy mégis az "asszony" kell?
Vagy igenis hiányzott a szeretőd és rájöttél, hogy vele szeretnél élni?
Otthon feszültebb voltál? Esetleg kihatott a szakítás a feleséggel való kapcsolatra,akár szex stb?
Bár, én nő vagyok.
De nekem nem lett jobb a kapcsolatom utána.
Poliamór... 🤦♂️ Attól, hogy ilyen kacifántos nevet adsz egy elmebajnak, még ugyanúgy degenerált maradsz.
Hallod, amúgy esküszöm, te vagy a legirritálóbb kommentelő az egész oldalon. Oravecz Nóra anonim verziója.
Poliamor. Hmm ez tetszene az exszemnek is, mindenféle nővel digi- dugi paralell, a szerelemre hivatkozva. 😁
Hát persze, nagy szíve volt neki is, sokan elfértek benne.
Sok balek pincsi tini csaj meg belemegy, mert poliamornak lenni olyan jó. 😄
Poliamor,mint a szektások.Kitalálnak valamit és hiresztelik,hogy ez mennyire jó.
Ja olyan jó önfeledten dugni mindenkivel,nulla érzelem.
Persze csak az érzelmeket nem lehet elfolytani,valaki mindig sérülni fog.
Csak hogy ilyet is olvassatok.
Kereken 10 eve tortent.23 ev hazasag utan a megcsalas.
Valni akartam,de megis egyutt maradtunk.
A fiatal ketgyerekes szereto koppant.De o is egyutt maradt a parjaval,es gyorsan szult egy 3.at is.
A mi gyerekeink mar akkor is nagyok voltak,nem miattuk maradtunk egyutt.
Azota kirepultek,mi meg eljuk az eletunket,es még most sem vagyunk oregek,52 es 53 vagyunk..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!