Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harom gyerek mellett megcsalt a parom. Azt mondja azert mert nincs itthon szex. De a gyerekek kicsik meg, hogy lehetne szexelni?
Nem értem a kérdést. Terhesség alatt (az első 1, max 2 hónap kivételével) is lehet szexelni. Utána sincs semmi akadálya. Szomszéd szobában vannak a gyerekek és zavar? Vagy nincs rá idő?
Akkor meg kell beszélni előre, hogy OK, holnap elmennek suliba, mi szabit veszünk ki és 9-től 12-ig szex lesz. Kész. Nem kell várni a pillanatra, meg kell alkotni azt.
Szerintem ez csak kifogás. Nálunk kisgyerek mellett is volt mindennap szex, mégis megcsalt.
Szval ha lesz, ha nem ő egy patkány és meg fog biztos csalni. Valószínüleg eddig is csalt. Csak most derült ki.
Próbálj meg függetlenedni. Dolgozni. Egyáltalán ne foglalkozz velr. Gyűjts pénzt. Szerezz lakhatást. 1,2 év múlva mire összeszeded magad, el tudsz majd válli. De egy ilyen emberbe kár energiát fektetni. Egyszerűen boldogtalan leszel ha vele maradsz.
Szerinted hány házasság működne 3 gyerekkel ha mindenki így gondolná mint te? Hát egy sem, megnyugtatlak. Azért mert gyerek/gyerekek vannak, még a szexről nem szokás lemondani.
Ha miattad nem volt szex, ráadásul próbálkozott is, akkor ne haragudj, de valahol megértem. Nőként, anyaként, társként írom ezt neked.
Mióta nincs szex?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!