Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy a gyerekek 10%-át nem is az igazi apja neveli, mert a nő megcsalt és másnak szült gyereket?
Mármint úgy értve nem az igazi apja, hogy az "apa" és a gyerek is azt hiszik mindketten, hogy egymás vérrokonai, de közben a nő megcsalta a férfit és a gyerek más férfitól született.
Mert ha tényleg ilyen arányok vannak, akkor erre is kb úgy kellene tömegesen tesztelni az embereket, mint koronavírusra. (Na jó, ez csak túlzás, de értitek.)
Ettől most valahogy elszomorodtam és félni kezdtem, hogy egyszer ezt velem is megcsinálják. 10% azért nem kevés.
Na ezek azok a titkok, amire legjobb, ha sosem derül fény. Kinek volna jó ezt megtudni? Se az apának, se a gyereknek, se az apukának. Egy csomó házasság tönkremenne, az biztos. Nekem van orvos ismerősöm, és tőle tudom, hogy a kórházi szülészeteken is bebeszélik a hiszékeny apáknak, hogy vércsoport alapján elvileg valóban nem lehetne övé a gyerek (pl. két 0-ás vércsoportúnak nem lehet A vércsoportú gyereke), de mégis "ritkán előfordul" ilyen genetikai malőr. (Pedig a valóságban teljesen kizárt.) Ez egy kegyes hazugság, amivel mindenki jól jár.
Egyébként én úgy tudom, hogy statisztikai adatok szerint a nők harmada legalább egyszer megcsalja a férjét, a férfiak fele pedig a feleségét.
Olvastam én már 80%-ot is, de senki nem mutat semmi felmérést
Sőt azt sem, hogy miként lehetne ezt mérni?
De a sok válás miatt a sok mozaik családban elé e kisebb a vér szerinti apa szerepe.
De persze, kb. fix eredménnyel lehetne tesztelni.
Talán még az esti szex előtt is, hátha napközben felszedett valamit?
Ne szomorodj ilyen hírek miatt, keress egy rendes nőt, és eszetekbe se fog jutni!
Baromsag. Amit az elso irt, a maganklinikas teszt, az az igazsag, es ha ugy veszed, hogy mondjuk 100 eleve ketelkedo ferfibol csak 10-nel derult ki, hogy igaza volt, iszonyu kicsi az esely ra, hogy altalanossagban valoban eloforduljon ez. Gondolkozz mar, hany olyan hulye van szerinted, aki 1. nem vedekezik szeretovel 2. teherbe esik 3. ezek utan meg meg is tartja? A harom pont egyszerre nagyon keves esetben valosul meg.
Igen, szeretoje tobb embernek van, mint kene, de ha teherbe is esik a no, altalaban elvetetik inkabb titokban, vagy bevallja a ferjenek a dolgot. Elenyeszo, amikor valoban evek utan derul ki, hogy nem is o az apa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!