Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
42 éves férj milyen eséllyel tér vissza a családjához,ha egy 21 éves miatt ment el? Tapasztalat alapján.
Nyomorulté? Annak a nőnek a húsa és vérei, te idióta.
Majd ha szülsz rájössz hogy ennél erősebb kapocs nincs a világon.
Bár te inkább ne szaporodj.
Sajnos egyet sem talaltal el, de hajra😂 Tudom hogy nehez nektek elfogadni egy válast de ennyire ??
Szerinted abból a több 100 kérdésből amikben apuka lelépett egy fiatal lannyal, abból az a 100 fiatal lany sem létezik? Mind fiú szerinted? Vagy mind troll?😂😂
Sok a gerinctelen qrva,tudjuk.. :-) De attól hogy még
100 apuka lelép fiatalabb csajjal, a végén meg lehet nézni
hogy hánynak lesz happyend a vége.Nem soknak csillagom.
Inkább hivj gerinctelen kvanak, az nem zavar😅 De attól meg hogy le trollozol, attól te maradsz egy elhagyott exfeleseg 2 db poronttyal a nyakadon, nem én. Az incel szo nem tudom mit jelent mert eletemben nem hallottam, és üresfejű cicababa se vagyok, mert akkor hidd el nem tudtam volna egy férjet 1 ev alatt elvenni a családjától 😉
További sok sikert neked !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!