Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 42 éves férj milyen eséllyel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

42 éves férj milyen eséllyel tér vissza a családjához,ha egy 21 éves miatt ment el? Tapasztalat alapján.

Figyelt kérdés

2020. szept. 2. 13:55
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
94%

Én egy 90 százalékot tippelnék a környezetemben megtörtént, hallott esetek alapján...

De!

Ez nem jelenti azt hogy érdemes lenne újra kezdeni.

Többnyire nem működik és évtizedeken át újra ismétlődő megcsalás a vége.

2020. szept. 2. 16:41
 12/56 anonim ***** válasza:
73%
Nem megy vissza. Harmadik felet választ
2020. szept. 2. 18:07
 13/56 anonim ***** válasza:
96%
A férj döntött, elhagyta a feleségét. Nem pillanatnyi megingásból, hanem végleges szándékkal. Ilyet visszafogadni magalázó, és tette megbocsáthatatlan.
2020. szept. 2. 18:42
 14/56 anonim ***** válasza:
100%
Ha szetmennek, mehet negyedikhez is.
2020. szept. 2. 20:21
 15/56 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat!

Én az elhagyott feleség vagyok és nem sajnálatért írtam ide! Eszem ágában sincs visszafogadni,csak tudni akartam,hogy mennyi az esélyem arra,hogy ezt kvázi visszaadhassam neki. Eljön-e az én időm?

2020. szept. 2. 23:15
 16/56 anonim ***** válasza:
57%

Nem jön el.

Ez egy másik mese

2020. szept. 3. 05:45
 17/56 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalat, 40 év, két gyerek: Másfél évet vártam haragudtam és sírtam, hogy visszajöjjön, hisz mégis 20 évet lenyomtunk és szerelmes is voltam belé, akárhányszor csak láttam, elfelejtettem volna mindent, ha csak a kisujját nyújtja felém. Aztán elegem lett már magamból, mert totál kezdtem becsavarodni és beleöregedni, a gyerekekre, munkámra sem tudtam értelmesen figyelni, pszichoszomatikus tüneteim is lettek és szerintem az összes rokon és barátnő befulladt,hogy a pszichológusom legyen :) Aztán minden intés ellenére próbaként feltettem magam társkeresőre, hogy tényleg ennyire selejt vagyok-e, erre nem vicc, egy nap alatt lett olyan, akivel jól megértjük egymást, sőt egyelőre sokkal jobban klappolunk, mint az exférjemmel, bár persze ez még egy rózsaszín pillangós időszak, ki tudja, hová fajul, hatalmas ajándék. Na mióta ő is tudja - hisz a gyerekek összekötnek - azóta folyton ír meg hív (azelőtt napokig nem értem el), hogy most jutott eszébe, én vagyok élete szerelme. Már nem haragszom rá, de nem akarom, hogy bántson lelkileg és vissza kelljen venni őt a hátamra, mert most látom, hogy mennyi mindenben nem működött a házasságunk. De azért kellett a gyász, nem lehet megspórolni, hogy előbb túl legyél, és hogy kívülről tudd látni, ne sértettségből és hát ésszel is dönts.
2020. szept. 3. 06:21
 18/56 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarnád neki visszaadni? Irány a szabad világ, éljen a szabad élet.
2020. szept. 3. 07:26
 19/56 A kérdező kommentje:
Az érzést akarom neki visszaadni,hogy tudja milyen az ha már nen kell.
2020. szept. 3. 08:01
 20/56 anonim ***** válasza:
100%
Mivel épp kell valakinek, ezt nem fogod tudni visszaadni, csak ha magányos lenne és téged akarna.
2020. szept. 3. 08:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!