Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
42 éves férj milyen eséllyel tér vissza a családjához,ha egy 21 éves miatt ment el? Tapasztalat alapján.
Remélem hamar találsz egy igaz szívű embert akivel boldog lehetsz!
Emezt meg ne engedd vissza, mert nem érdemel meg téged!
Nem fog visszamenni, ne reménykedj. A 4-es férfi külön kategória. Nem a friss pipihúsért hagyott el, hanem mert úgy érezte, nincs rá szükség. Te is keresel (talán többet is, mint ő), lakás megvan, a gyereknek (ha van) se hiányzik annyira. A férfi a tettek embere. Neki sárkány kell, neki kardfogú tigris kell, a családját fenyegető farkashorda kell, országát megszálló ellenség kell, árvíz, vagy tűzvész kell, ahol helytállhat, ahol erőn felül teljesíthet. Ahol érzi, hogy VAN. Hogy LÉTEZIK és ÉL. Ez egy nőnek teljességgel érthetetlen, hiszen köztudott, hogy a férfiaknak nincs lelkük. Jelentem, van! És 40 körül meg is kínozza őket rendesen. Ilyenkor szoktak "megbolondulni", és lelépni valami fiatal csajjal, aki mellett újra szükség van rájuk. Aki mellett újra előteremthetik a betevőt, elépíthetik az egzisztenciát, megalapíthatják az új királyságot.
Tudom, hogy le leszek pontozva, de ezt el kellett mondanom, még ha kapok érte a pofámra, akkor is. :-))
*A 40-es férfi külön kategória.
**felépíthetik az egzisztenciát
Kedves Miquel!
Köszönöm az őszinte véleményed,értékelem! De hidd el,hogy én mindíg mindenben támogattam és mellette voltam,bíztattam,sőt,ha sikertelen volt valamiben én akkor is bíztattam és tök nagy büszkeséggel és elismeréssel beszéltem róla! Nem éltünk rosszul,de azért még lett volna hova fejlődnünk. Van két csodálatos gyerekünk,egy 15 éves leány és egy 5 éves kisfiú. Szerintem tudott volna kiért és miért harcolni,kardoskodni.
Nem mondom,hogy én nem voltam hibás,mert tény,hogy minket is beszippantott az a bizonyos mókuskerék,és a sok munka és az itthoni teendők után nem nagyon volt időnk egymásra. Ha én is 21 éves kis fruska lennék,akinek se kutyája se macskája,és még nincs semmi komoly gond az életében,nincs akiért felelősséggel tartoznék,akkor én is biztosan tudnék csak vele foglalkozni és csak vele törődni.De még csak nem is ez a gondom,hanem ,hogy ha nem érzi jól magát már a kapcsolatunkba,akkor miért nem mondja? Miért nem kommunikál velem erről,hogy lehessen változtatni(nem változni)? Miért kell rögtön eldobni,miért nem lehet megjavítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!