Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mennyire hihetnék neki? Csak nekem furcsa ez az egész?
Régebben volt férjemnek egy félrelépése de túl lettünk rajta. Vagyis azt hittem.
Egymás telefonján bevagyunk jelentkezve messengeren. Én vidéken voltam a kislányommal a nagyim temetésén utána barátnőmnél beszélgettünk. Közben elkezdett csipogni a telefonom és belementem mert férjem exe volt. Szinte semmit nem láttam csak hogy beszélgettek de rögtön törölve lett minden egyes üzenet. Elég gyanús volt de azt mondta semmi különös nem volt. De akkor miért törölte?
A másik egy "haver barátnője" akivel kavartak néhány hónappal azután hogy össze jöttünk, én csak nem túl régen tudtam meg. Amikor megtudtam arra kértem hogy akkor ne beszélgessen vele többet, de ő nem állt le. Ez nekem kicsit olyan hogy őt választotta helyettem. De nem ez a lényeg hanem hogy neki is olyanokat írkál hogy jól nézel ki, régen taliztunk és hasonlók.
Nekem úgy tűnik mintha direkt provokálna ezekkel, hogy veszekedjünk. Rákérdeztem hogy válni akar vagy bármi de azt mondja nem. Engem viszont megcsalással kapcsolatos rémálmok gyötörnek, szinte semmit nem tudok aludni emiatt. Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!