Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem?
Sziasztok!
Az alábbi helyzetbe kerültem:
Van 3 éve egy 27 éves párom. Nagyon szeretjük egymást, mindent meg tudunk beszélni, nem szoktunk vitatkozni. Látszólag nagy harmóniában élünk, igaz még külön, ugyanis nem lakunk egymáshoz túl közel.
Tegnap tudomást szereztem arról, hogy a barátjának -aki egy lány- olyan dolgokat írt, hogy a lány aludjon vele, meg hogy van barátság extrákkal. Továbbá szoktak együtt iszogatni (amiről megint csak nem volt tudomásom).
Én összezavarodtam, nem értem az egészet. Nekem folyton azt mondogatja hogy nem létezik fiú és lány között barátság, neki meg az ellenkezőjét, hogy igenis van olyan hogy egy fiú és egy lány barát tud egy ágyban aludni anélkül, hogy bármi történne :D
Én vagyok most a f_sz, hogy ezt most nem értem, és elég szarul esik, vagy ez tök normális?
21/L
"Van 3 éve egy 27 éves párom."
Szeretnéd, ha összedobnánk neked egy colstokra valót, amivel meg tudod mérni, mekkora lófa5z van neked, és nem párod?
Mindenesetre ajánlom figyelmébe a kérdést mindenkinek, aki még hisz a távkapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!