Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik megcsaljátok a parotokat, mit képzeltek? De most komolyan.
Fel sem merül bennetek a következmény?
De most komolyan. Akivel együtt vagy nem sajnálod, hogy milyen érzés lesz neki ha megtudja?
És akik az ilyenekkel maradnak? Hogyan képesek rá? Ha engem megcsalna a párom, az biztos hogy nem maradnék vele, még gyermek mellett sem.
Nyilván azt nézném hogy a gyermekemnek mi a jó, de arról tennék, hogy hozzám többet ne érjen egy ujjal sem.
Akiknek meg nincs semmi kötő dolog?
20-as:
Ha mindkét oldalról ez a vélemény a kapcsolatotokban, akkor szerintem szerencsések vagytok :)
És nem azért mert félremehettek, hanem mert hasonló értékrenddel egymásra találtatok.
Szerintem az embereknek nem is a szex része fáj legjobban, hanem az érzelmi: az emberek nagy része nem tud csak hideg fejjel/szívvel szexelni, hanem nagy eséllyel kell valami érzelem is, hogy odáig eljussanak.
Ráadásul kőmonogám párkapcsolatban ez igazából a kapcsolat megromlásának a már kézzelfogható bizonyítéka.
Nálatok ez azért más, mert ettől függetlenül (képletesen) ti este ugyanúgy egymás mellett fekszetek és együtt teszitek mindazt a sok mást amit élveztek.
Én magam nem tudom tudnék-e ilyen kapcsolatban élni, még nem volt rá példa, de ahol így működik, azt mondom nagyobb erő és stabilitás kell hozzá, mint egy átlagos monogám kapcsolathoz.
Így van utolsó. Elfogadni egymás hűtlenségét (vagy akár csak az egyik félnek a másikét) csak a legerősebb kapcsolatban bírják.
Épp ezért én úgy gondolom - mivel tartom annyira a kapcsolatunkat erősnek - hanilyet tenne/tesz a párom elfogadom (csak ne érezzem mint ahogy ő sem érzi hiszen érzelmileg senki máshoz nem kötődöm - nagyon is lehet érzelem nélkül is higyjétek el csak még nem próbáltátok...)
És aki meg azt mondja ha megcsalná a férje, felesége, repülne, arrról azt gondolom, nem érhet valami sokat a kapcsolatuk, ha egyből kidobná ahelyett hogy megpróbálnák helyre billenteni.
Nem firtatom hogy lehet érzelem nélkül de akkor is undorítónak tartom ha valaki megcsalja a másikat.
Ha annyira erős lenne az a kapcsolat, akkor megcsalas sem lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!